Annonce
Aabenraa

Plejehjem klar til anden vaccination: Der er for alvor lys for enden af tunnelen

Social- og sundhedsdirektøren i Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen, kan se lys for enden af tunnelen. Arkivfoto: Claus Thorsted
Onsdag 27. januar og lørdag 30. januar bliver plejehjemsbeboere i Aabenraa Kommune vaccineret for anden gang.
Annonce

Aabenraa: Beboere på syv ud af Aabenraa Kommunes ti plejehjem får onsdag den 27. januar anden omgang af vaccinationen mod covid-19. Beboerne på de resterende tre plejehjem bliver vaccineret lørdag den 30. januar.

Det er regionen, der har udmeldt datoerne for vaccinationen.

Anden omgang af vaccinationen bliver tilbudt alle de beboere, som tog imod den første vaccination den 6. januar.

Det oplyser Aabenraa Kommune i en pressemeddelelse.

- Det er en meget glædelig nyhed, at vi nu har datoer på de sidste vaccinationer af beboerne på vores plejehjem og Special- og Rehabiliteringscenter i Rødekro. Det har været en lang periode med besøgsrestriktioner og utryghed, og jeg glæder mig meget på både beboere og pårørendes vegne over, at der nu for alvor er lys for enden af tunnelen, siger social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune Karen Storgaard Larsen.

Annonce

Smitten er der stadig

Selv om der er lys for enden af tunnelen, så maner social- og sundhedsdirektøren dog stadig til forsigtighed:

- Der vil stadig være en periode med restriktioner og øget fokus på retningslinjerne, da det fortsat er nødvendigt at være ekstra forsigtige. Covid-19 er stadig i samfundet, og udviklingen af smitten er ikke aftaget endnu.

De ansatte på Aabenraa Kommunes plejehjem vil løbende få tilbudt anden vaccination i takt med, at Region Syddanmark modtager vaccinerne.

Alle hjemmeboende borgere over 65 år i Aabenraa Kommune, som både modtager personlig pleje og praktisk hjælp, bliver nu også tilbudt deres næste vaccination. Anden omgang af vaccination af denne målgruppe begynder den 28. januar og fortsætter ind i de første uger af februar.


Det har været en lang periode med besøgsrestriktioner og utryghed.

Karen Storgaard Larsen, social og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Haderslev

MetteMums: - Vi er her endnu

Annonce