Annonce
Trekantområdet

Plejehjemspladser forsinket - men bedre udstyret

Stævnhøj er et af stederne, hvor der oprettes nye pladser. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Kommunen opretter i år nye plejeboliger og aflastningspladser i Hannerup og på Stævnhøj. De er lidt senere klar, end det i første omgang var planlagt.
Annonce

Fredericia: En række nye plejehjemspladser i Fredericia er forsinket. Men til gengæld bliver bygningerne opgraderet, når de er klar til sommer.

Mandag besluttede byrådet at omlægge driftsmidler til anlægsmidler i forbindelse med åbningen af fire aflastningspladser på Hannerup Pleje- og Rehabiliteringscenter samt otte aflastningspladser og 14 plejeboliger på Plejecenter Stævnhøj.

I første omgang var det meningen, at pladserne på Hannerup skulle åbne 1. marts, mens det på Stævnhøj skulle ske 1. juni. Nu åbnes der i stedet 1. juni 2020 på Hannerup og 1. juli på Stævnhøj. Dermed spares der penge på driften, og pengene overføres i stedet til ekstra anlægsudgifter. I alt bruger man dermed 1,37 milioner kroner ekstra på anlæg.

Annonce

Inventar og træningsudstyr

I de oprindelige projekter var der ikke midler til inventar i stuerne, den nye spisestue på Hannerup og træningsudstyr til det nye træningsrum.

På Hannerup har Plejen vurderet, at der er brug for indkøb af plejesenge, madrasser, sengeborde, bækkenstole, toiletforhøjere, badetaburetter, borde, stole, fjernsyn, gardiner, inventar til fællesrum mv. samt træningsudstyr på Hannerup Pleje- og Rehabiliteringscenter.

På Stævnhøj indkøbes plejesenge, madrasser, sengeborde, bækkenstole, toiletforhøjere, badetaburetter, borde, stole, fjernsyn, gardiner og inventar til fællesrum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Esbjerg

Coronaen lagde dæmper på Knæk Cancer i Esbjerg:: Færre mødte op på Tobakken til Tænd Et Lys-ceremonien

Annonce