Annonce
Esbjerg

Plejerne er en udskældt gruppe

Annonce

Læserbrev: Jeg sidder og læser om en kvinde på 84 år, der er faldet i sin bolig på et plejehjem. Det er selvfølgelig ikke rart.

Det der undrer mig, er, at datteren også er i boligen, men som jeg forstår på artiklen, så går der 40 minutter inden der kommer plejepersonale og hjælper kvinden, der er faldet. I mellemtiden er det så heldigt, at datteren får fat i mobiltelefonen og tager et langt videooptagelse af hendes stakkels mor, samtidigt med at nødkaldet forsøges aktiveret. Desværre virker det ikke.

Tænker bare: Kunne det have været en mulighed at prøve at ringe direkte til plejehjemmet ? Datteren havde ikke plejehjemmets telefonnummer kodet ind i telefonen, men mon ikke det var muligt at spørge “ Siri” eller ”Safari”, nu hun alligevel sad med telefonen.

Syntes efterhånden at alt skal vises på video, for vi skal jo dokumentere hvor “ elendige” plejepersonalet er. Og så pyt med mor ligger og lider i 40 minutter, bare man har fået “ beviset”.

Måske vi skal til at tænke på, at personalet ikke bliver en så udskældt gruppe, at der efterhånden ingen er, der gider passe de gamle eller deres pårørende.


Vi skal til at tænke på, at personalet ikke bliver en så udskældt gruppe, at der efterhånden ingen er, der gider passe de gamle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Selvfølgelig er der magtkamp i DF

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce