Annonce
JV Podcast

Podcast: Sydbank strammer skruen, mens skræk for smitsom virus spreder sig

Hvordan påvirker det landsdelens virksomheder, at coronavirussen nu har bredt sig til Danmark? Og skaber myndighedernes advarsler og øgede beredskab unødig frygt i befolkningen? Det sætter JydskeVestkysten til debat i ugens JV Podcast, der også kaster sig over Sydbanks åresregnskab, som kan komme til at koste kunder dyrt.

Podcast: Den smitsomme coronavirus har nu for alvor gjort sit indtog i Europa. Selvom kun én dansker endnu er smittet, breder frygten sig også herhjemme.

Sundhedsstyrelsens direktør anbefaler, at danskerne venter med at booke udenlandsrejser, de praktiserende læger bliver kimet ned af bekymrede borgere, og flere af landsdelens kommuner har aktiveret sundhedsberedsskabsplaner.

I ugens udgave af JV Podcast diskuterer journalist Rasmus Just og chefredaktør Mads Sandemann, om frygten er begrundet, eller om myndighederne og ikke mindst medierne er med til unødigt at puste til ilden. Og kan ugens vært Amalie Tarp Borup med ro i sindet tage afsted på sin planlagte påskeferie til Milano, efter at virussen har lukket store dele af Norditalien ned?

I afsnittet tager vi også pulsen på Sydbank. Den sønderjyske bank offentliggjorde onsdag sit årsregnskab, der lander efter en periode præget af magtkampe og bestyrelseskaos.

Det negative rentemiljø, der ikke ser ud til at have nogen ende i sigte, får nu banken til at stramme skruen og sænke sin grænse for, hvornår privatkunder skal betale for at have penge stående i banken. Men er det nok til at vende skuden?

Ugens afsnit af JV Podcast lander fredag eftermiddag og kan findes på jv.dk samt i app'en Nyhedskiosken, hvor du kan lytte med, præcis når det passer dig. Podcasten guider dig hver uge igennem de største og væsentligste historier fra Syd- og Sønderjylland, og den bærer undertitlen "Med Borup og Baltzer", da det er de to JydskeVestkysten-journalister Amalie Tarp Borup og Rikke Baltzer Knudsen, der på skift er værter på programmet.

Logo: Lean Poulsen Frosch
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Se de nyeste tal: 77 indlagte corona-patienter i Region Syddanmark

Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce