Annonce
Kolding

Pointdeling for Kolding Boldklub

I tredje spillerunde i Danmarksserien skulle Kolding Boldklub møde Otterup B & IK på udebane. Det var to hold, som begge har fået en god start på den nye sæson. Det blev derfor en tæt kamp, hvor chancer og mål bølgede frem og tilbage. Kolding Boldklub kom foran i første halvleg og igen i anden halvleg, men det endte i pointdeling, da opgøret endte 2-2.

Gæsterne fra Kolding kom godt ud af startblokken da de tidligt bragte sig foran. Det var David Chilvers, som med sin scoring gav koldingenserne et godt udgangspunkt til resten af opgøret. Den tidlige scoring holdte også hele vejen til halvleg, og dermed kunne Kolding Boldklub gå tilfreds til pause med 0-1.

Anden halvleg bølgede frem og tilbage mellem de to hold. Først udlignede Otterup til 1-1 kort efter halvlegens start. Kolding lavede en udskiftning på angrebsposition og det viste sig og være en god beslutning. Indskiftede Sophus Linnet Raarup brugte kun få minutter på banen inden han kom på måltavlen. Kolding havde dog problemer med at holde modstanderne væk fra scoringer. I slutningen af kampen udlignede Otterup igen. Det var Jonas Wind, som stod bag scoringen for hjemmeholdet. Kampen endte med resultatet 2-2 og derfor et point til begge hold.

Kolding træner Anders Flaskager var efter kampen overordnet tilfreds med resultatet, han sagde efter kampen.

- Vi var klart bedst de første tyve minutter og de sidste minutter i kampen er der bare åben slagudveksling. Når de score så sent i kampen er det jo svært ikke at være lidt skuffet, men det er vel et ok resultat set over hele kampen.

- Vi vil vinde på hjemmebane, så derfor skal vi slå Hedensted, men det er også et hold vi har haft problemer med før.

Næste kamp for Kolding Boldklub bliver på fredag mod Hedensted IF på hjemmebanen i Kolding.

Otterup B & IK – Kolding Boldklub 2-2 (0-1)

Fodbold, Danmarksserien, Herrer

Mål for begge hold: David Chilvers (13.), Mark Tubæk (55.), Sophus Linnet Raarup (65.), Jonas Wind (83.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Annonce