Annonce
Varde

Politi efterforsker mystisk motorcykelstyrt: Sagen var egentlig lukket - men så ringede en bekymret far

Politiet arbejdede fredag aften på en mystisk sag, som vagtchefen ellers troede var opklaret. Foto: Eskil Lyngsøe
Syd- og Sønderjyllands Politi leder fredag aften efter en pige, der formentlig ikke har kørekort, som skulle være styrtet på en motorcykel ved Skovlund.
Annonce

Skovlund: Vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi kalder den sag, som politiet sent fredag aften efterforsker for en "underlig hændelse".

Det hele begyndte med, at politiet 19.42 fik en anmeldelse om en motorcykel, som var blevet fundet liggende i en grøft på Skovlundvej uden for Skovlund ved Ansager. På marken ved siden af lå en styrthjelm.

- Det blev vi naturligvis lidt bekymrede over, siger vagtchef Erik Lindholdt.

Det lykkedes dog politiet at få kontakt til ejeren af motorcyklen, som kunne oplyse, at føreren af motorcyklen havde væltet, men at vedkommende var uskadt.


Det er en pige, der har kørt på motorcyklen. Hun er kommet til skade, og det er nok tvivlsomt, om hun har kørekort.

Erik Lindholdt, vagtchef Syd- og Sønderjyllands Politi


Senere på aften fik politiet dog et opkald fra en mand, der fik politiet til atter at åbne sagen.

Annonce

Styrtet pige har formentlig ikke kørekort

Han påstod, at det var hans datter, der havde kørt på motorcyklen, og hun skulle eftersigende være kommet til skade. Mere ved faderen dog ikke, da han blot har hørt om det ad omveje.

- Det er en pige, der har kørt på motorcyklen. Hun er kommet til skade, og det er nok tvivlsomt, om hun har kørekort, siger Erik Lindholdt.

Det hele var stadig meget nyt, da JydskeVestkysten talte med vagtchefen. Derfor var oplysningerne også sparsomme.

- Vi er ved at prøve at se, om vi kan få den løbet op, så vi kan finde ud af, hvordan tingene hænger sammen, hvor alvorligt hun er kommet til skade, og om der er belæg for, at vi skal forfølge den i forhold til en strafferetslig sag, siger Erik Lindholdt.

Omkring klokken 22 forsøgte politiet atter at få ejeren af motorcyklen i tale for at komme nærmere, hvad der var sket, for politiet vidste hverken, hvor gammel pigen var, og hvor hun opholdt sig.

- Ejeren af motorcyklen har pligt til at oplyse, hvem der har kørt på motorcyklen. Hvis ikke han gør det, er der afregning, og det er en ret pebret affære, siger vagtchefen og tilføjer:

- Det vigtigste er at finde ud af, hvor hun er, og hvordan hun har det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce