Annonce
Kolding

Politi efterlyser død kvindes mand: Hun døde ikke naturligt

Den døde kvindes mand, Bent Ovesen, efterlyses af politiet i forbindelse med, at man har slået fast, at den 61-årige kvinde ikke er død af naturlige årsager. Sydøstjyllands Politi har sendt dette foto af Bent Ovesen ud.

Den 61-årige kvinde, der lørdag blev fundet død i sit og mandens hjem på Christiansøvej i Kolding, døde ikke naturligt, mener politiet. De efterlyser nu hendes mand, Bent Ovesen.

Kolding: Den 61-årige kvinde, der lørdag blev fundet død i sit og mandens hjem på Christiansøvej i Kolding, døde ikke af naturlige årsager.

Det slår vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi nu fast, og samtidig efterlyser politiet den 61-årige kvindes mand.

Det drejer sig om den 63-årige Bent Ovesen, og han er formentlig kørende i den brune Ford Mondeo, der allerede blev efterlyst lørdag aften. Den har indregistreringsnummeret AU 24836. Bilen er ifølge politiet en, som ægteparret har til rådighed.

Bent Ovesen er almindelig af bygning, 187 centimeter høj, han er skaldet og bærer briller.

Den 61-årige kvinde blev fundet død i hjemmet lørdag formiddag. Siden har politiet haft både retsmedicinere, tekniske efterforskere og hundeførere på og omkring stedet.

Undersøgelserne viser tilsammen, at hendes død ikke er sket naturligt.

Mandag obduceres den døde kvinde for at fastslå dødsårsagen.

Politiet har på nuværende tidspunkt fået flere henvendelser i sagen, oplyser Carsten Thostrup. Men politiet efterlyser stadig henvendelser fra folk, der enten har oplysninger, der kan bringe sagen nærmere en opklaring, eller som har set Bent Ovesen.

Vi følger sagen på jv.dk i løbet af søndagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];