Annonce
Kolding

Politi efterlyser død kvindes mand: Hun døde ikke naturligt

Den døde kvindes mand, Bent Ovesen, efterlyses af politiet i forbindelse med, at man har slået fast, at den 61-årige kvinde ikke er død af naturlige årsager. Sydøstjyllands Politi har sendt dette foto af Bent Ovesen ud.

Den 61-årige kvinde, der lørdag blev fundet død i sit og mandens hjem på Christiansøvej i Kolding, døde ikke naturligt, mener politiet. De efterlyser nu hendes mand, Bent Ovesen.

Annonce

Kolding: Den 61-årige kvinde, der lørdag blev fundet død i sit og mandens hjem på Christiansøvej i Kolding, døde ikke af naturlige årsager.

Det slår vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi nu fast, og samtidig efterlyser politiet den 61-årige kvindes mand.

Det drejer sig om den 63-årige Bent Ovesen, og han er formentlig kørende i den brune Ford Mondeo, der allerede blev efterlyst lørdag aften. Den har indregistreringsnummeret AU 24836. Bilen er ifølge politiet en, som ægteparret har til rådighed.

Bent Ovesen er almindelig af bygning, 187 centimeter høj, han er skaldet og bærer briller.

Den 61-årige kvinde blev fundet død i hjemmet lørdag formiddag. Siden har politiet haft både retsmedicinere, tekniske efterforskere og hundeførere på og omkring stedet.

Undersøgelserne viser tilsammen, at hendes død ikke er sket naturligt.

Mandag obduceres den døde kvinde for at fastslå dødsårsagen.

Politiet har på nuværende tidspunkt fået flere henvendelser i sagen, oplyser Carsten Thostrup. Men politiet efterlyser stadig henvendelser fra folk, der enten har oplysninger, der kan bringe sagen nærmere en opklaring, eller som har set Bent Ovesen.

Vi følger sagen på jv.dk i løbet af søndagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce