Annonce
112

Politi intensiverer jagt på flugtbilist, efter cyklist blev kørt ihjel

Politiet mener, at flugtbilisten kørte i en bil, der minder om bilen på billedet. Farven på køretøjet kan være lysere eller mørkere. PR-foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Politiet har endnu ikke fundet den bilist, der stak af fra en ulykke, der kostede en 79-årig mand livet. Men der er nye oplysninger om bilen, som han kørte i.
Annonce

Varde: Nu går politiet meget målrettet efter den flugtbilist, som onsdag omkring klokken 15.45 stak af fra en dødsulykke på Hjerting Landevej ved Alslev. Her blev en 79-årig cyklist fra Hjerting ramt af en firehjulstrækker. Han døde torsdag formiddag på Aarhus Universitetshospital i Skejby.

Det er ikke lykkedes at finde flugtbilisten, og opfordringer til, at vedkommende melder sig selv, har ikke givet resultat.

- Vi undersøger nu cykel og cyklistens tøj for lakrester og andet, siger Henrik Berg fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Afdøde skal desuden obduceres.

Der lå fredag morgen blomster ved ulykkesstedet. Foto: Morten Nielsen
Annonce

Leder efter en Dodge

Politiet er dog kommet nærmere, hvad det er for en bil, som flugtbilisten kørte i. Politiet mener nu, der er tale om en rødbrunlig pickup-truck med lad af mærket Dodge Ram eller Dodge Dakota. Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer borgere i Esbjerg og i Varde til at henvende sig, hvis de enten selv ejer en sådan bil eller kender nogen, der ejer denne type køretøj.

I en pressemeddelelse fortæller politiet, at bilen ikke standsede ved ulykkesstedet, men fortsatte i sydgående retning mod Esbjerg. Den drejede sandsynligvis til højre ad Hostrupvej og til venstre ad Kokspang Hedevej. Syd- og Sønderjyllands Politi ønsker at komme i kontakt med vidner, der har lagt mærke til det rødbrune køretøj på denne rute i tidsrummet mellem 15.45 og 16.00. Politiet er især interesseret i at komme i kontakt med en ældre kvinde i et mindre sølvfarvet køretøj samt førerne af to andre biler, som kørte i modsat retning af den rødbrune pickup truck på Kokspang Hedevej, hvor den rødbrune bil måtte køre ud i rabatten, så de tre biler kunne passere. Der er en pluk selv-jordbærplantage, som støder helt op til Kokspang Hedevej. Og jordbærplukkere i tidsrummet mellem klokken 15.45 og 16.00 kan muligvis også have observeret det rødbrune køretøj.

Annonce

Skader på sidespejæ

Syd- og Sønderjyllands Politi har tidligere oplyst, at bilens højre sidespejl blev beskadiget som følge af ulykken. Det er dog endnu uklart, hvor store skader, der er tale om, så politiet opfordrer borgere til at kontakte politiet, hvis de har oplysninger om et sådant køretøj, uanset om der er synlige skader på sidespejl eller ej. Politiet er desuden interesseret i at modtage henvendelser fra borgere, uanset om det drejer sig om en firmabil eller et privat køretøj.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce