Annonce
Sønderborg

Politi: Kvinde blev dræbt af knivstik i halsen

40-årig mand kræves varetægtsfængslet for drab på sin tidligere hustru. Foto: Presse-Foto.dk
Det var et stik i halsen med en kniv, der tirsdag aften dræbte en 40-årig kvinde fra Sønderborg. Det er endnu ikke kommet frem, hvordan den sigtede eksmand stiller sig til sigtelsen for drab.
Annonce

Sønderborg: Tirsdag aften blev en 40-årig kvinde dræbt med knivstik i en lejlighed på Mellemløkke på Dybbøl-siden - en blind sidevej til Aabenraavej med en række relativt nye lejligheder i to plan. Politiet har netop meldt ud, at det er den dræbtes eksmand, de har sigtet for drabet. Han fremstilles netop nu i et et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg, hvor specialanklager Rikke Brændgaard krævede og fik dørene lukket efter sigtelsen var læst op.

Pressen og tilhørere fik end ikke at vide, hvordan den 40-årige eksmand til den dræbte forholder sig til sigtelsen. Men det kom frem, at det var et knivstik i halsen - med en kniv med et blad på otte-ti centimeter, der slog kvinden ihjel. Det skete i kvindens hjem.

Syd- & Sønderjyllands Politi fik anmeldelse om knivstikkeriet klokken 19.34 tirsdag. En ambulance blev tilkaldt, men kvindens liv stod ikke til at redde. Eksmanden blev anholdt i lejligheden.

Syd- og Sønderjyllands Politi var hele aftenen i gang med tekniske undersøgelser og afhøringer i forbindelse med sagen.

JV.dk følger sagen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce