Annonce
Sønderborg

Politi: Kvinde blev dræbt af knivstik i halsen

40-årig mand kræves varetægtsfængslet for drab på sin tidligere hustru. Foto: Presse-Foto.dk
Det var et stik i halsen med en kniv, der tirsdag aften dræbte en 40-årig kvinde fra Sønderborg. Det er endnu ikke kommet frem, hvordan den sigtede eksmand stiller sig til sigtelsen for drab.

Sønderborg: Tirsdag aften blev en 40-årig kvinde dræbt med knivstik i en lejlighed på Mellemløkke på Dybbøl-siden - en blind sidevej til Aabenraavej med en række relativt nye lejligheder i to plan. Politiet har netop meldt ud, at det er den dræbtes eksmand, de har sigtet for drabet. Han fremstilles netop nu i et et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg, hvor specialanklager Rikke Brændgaard krævede og fik dørene lukket efter sigtelsen var læst op.

Pressen og tilhørere fik end ikke at vide, hvordan den 40-årige eksmand til den dræbte forholder sig til sigtelsen. Men det kom frem, at det var et knivstik i halsen - med en kniv med et blad på otte-ti centimeter, der slog kvinden ihjel. Det skete i kvindens hjem.

Syd- & Sønderjyllands Politi fik anmeldelse om knivstikkeriet klokken 19.34 tirsdag. En ambulance blev tilkaldt, men kvindens liv stod ikke til at redde. Eksmanden blev anholdt i lejligheden.

Syd- og Sønderjyllands Politi var hele aftenen i gang med tekniske undersøgelser og afhøringer i forbindelse med sagen.

JV.dk følger sagen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fortsæt nu endelig bare det gode arbejde

Det har siden september kostet et velfortjent klip i kørekortet, hvis politiet opdager, at du roder med din mobiltelefon, mens du kører bil. 6814 bilister har følt konsekvensen af den strammede lovgivning. Det er mange, men det er ikke en eneste for mange. Tvært imod. Det var på høje tid, at konsekvensen for åbenlyst uopmærksom adfærd i trafikken blev takseret hårdere. Politiet anslår, at op mod 30-35 procent af uheld og ulykker i trafikken skyldes uopmærksomhed. Mennesker kommer alvorligt til skade. Nogen kære dør. Fordi andre mener, at det er nødvendigt at læse en sms, kigge på Facebook, skrive en besked i Messenger, lede efter musik på Spotify. Mens bilen tordner afsted gennem landskabet. Det tager ikke meget mere end fire sekunder at læse en sms og besvare med et thumbs up, en smiley eller et hjerte. Mange af os har gjort det. Men fire sekunder er knap 60 meter hen ad vejen ved skolen. Det er knap 90 meter på landevejen. Og næsten 125 meter på motorvejen, hvor fartbegrænsningen er 110 kilometer i timen. I blinde. Det er livsfarligt, og selvfølgelig skal den slags ligegyldighed med andres liv og helbred koste noget mærkbart. Leder af færdselspolitiet ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Knud Reinholdt, havde forventet, at flere ville lade mobilen ligge, da klippereglen trådte i kraft i september. Det forventede han med afsæt i erfaringer, fra dengang hastighedsforseelser begyndte at koste klip. Sådan er det desværre ikke gået. Der er ikke noget i antallet af klip, der tyder på bedring. Der er ikke noget i færdselspolitiets oplevelser, der tyder på det. I virkeligheden er det nok ikke så overraskende. Vi - og det vi gælder altså næsten os alle - har fået et helt utroligt tæt forhold til vores mobiltelefoner, og vi sætter den over venner, familie, koner og børn i masser af sociale sammenhænge. Der er det dog ikke strafbart, blot tankevækkende. I trafikken derimod skal vi ikke acceptere det. Det tog tid med alkohol og det at føre bil, men det blev dog med tiden totalt uacceptabelt. Vi må samme vej med mobilen, og vejen går over en række klippede kørekort. Klø på, kære politi. Vi trænger tydeligvis til kollektiv opdragelse, og den må være lidt hårdhændet. Hver og en af dem I klipper har fortjent det.

Annonce