Annonce
Sønderborg

Politi mødt talstærkt op i Avnbøl

Hundepatruljer arbejdede onsdag flere steder i området omkring motorvejen, samkørselspladsen og rundkørslen i Avnbøl. Foto: Timo Battefeld

Politiet vil ikke oplyse om, hvad der foregår i udkanten af landsbyens Avnbøl. Flere hundepatruljer og mange køretøjer er på stedet.

Avnbøl: En større politistyrke med flere køretøjer, indsatsledervogn og flere hundepatruljer har siden onsdag formiddag arbejdet intensivt ved den lille landsby Avnbøl udenfor Sønderborg. Her har Truenbrovej og rundkørslen til og fra Sønderborgmotorvejen på et tidspunkt været afspærret, mens hundepatruljer arbejdede på stedet.

- Vi kan ikke sige noget. Her er en politisag i gang, men I må henvende jer til kommunikationsafdelingen ved Syd- & Sønderjyllands Politi. Jeg har netop kontaktet vagtchefen, og han siger det samme. I må ringe til kommunikationsfolkene, siger indsatslederen på stedet ved Truenbrovej og Pilgårdsvej. Han leder efterforskningen fra samkørselspladsen.

Hvad politisagen handler om - og hvorfor de er så talstærkt til stede, vil indsatslederen ikke fortælle om.

- Det er meget nyt, så det oplyser vi ikke på nuværende tidspunkt, siger han. Politiet har afspærret et græsareal ved siden af Truenbrovej, i rabatten og en skråning op mod en indhegning.

- Har I fundet en død person der?

- Nej. Det kan jeg godt sige, vi ikke har, siger indsatslederen. Ved siden af indsatslederbilen ligger en dynejakke i en gennemsigtig plastpose.

- Er den jakke fundet ved skråningen?

Det bliver der ikke svaret på. Vagtchefen hos Syd- & Sønderjyllands Politi svarer ikke på telefoniske henvendelser, og hos politiets kommunikationsenhed er der heller ikke oplysninger at hente.

- Det eneste vi kan sige er, at vi kan bekræfte, der er en politisag på stedet i Avnbøl, siger kommunikationsmedarbejder Mads Dollerup-Scheibel. Han kan ikke fortælle, om det er en politisag, der handler om personfarlig kriminalitet, om narko eller større indbrudstyverier.

Politiet har arbejdet på stedet både i formiddag, og nu over middag er de stadig i gang. Hundepatruljer arbejder ved en ejendom i nærheden af rundkørslen. Men om den ejendom har noget med en mulig forbrydelse at gøre, er uvist. Politiet har lukket al kommunikation ned.

Ved du noget, så kontakt JV.dk på telefon 7211 4118 eller hoj@jv.dk

Indsatsleder og kommunikationsenheden hos Syd- & Sønderjyllands Politi holder onsdag inde med informationer om en mulig forbrydelse, der har tilknytning til Avnbøl-området. Foto: Timo Battefeld
Her ved Truenbrovej har politiet afsærret et område ved en skråning. Foto: Timo Battefeld
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce