Annonce
Aabenraa

Politi med nyt tiltag ved grænsen: Personbiler ledes af motorvejen

Dansk politi forsøger at orhindre kødannelse ved kun at lade lastbiler passere grænsen mod Tyskland på E45 ved Frøslev i tidsrummet mellem klokken 7 og 10. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Annonce

Frøslev/Kruså: Bilister, der torsdag morgen skal køre til Tyskland via E45 Sønderjyske Motorvej, vil i tidsrummet mellem klokken 7 og 10 blive ledt af motorvejen, og kan i stedet benytte grænseovergangen ved Kruså. Det sker for at aflaste grænseovergangen på E45 ved Frøslev, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

- Vi har konstateret en del kødannelse mod Tyskland i morgentimerne. For at afhjælpe dette kommer vi mellem kl. 07:00 og kl. 10:00, idag, til at lede personbil trafikken af V. Afkørsel 74 sydgående i retning mod Kruså. Vis hensyn og kør forsigtigt, skriver politikredsen.

Samtidig bliver tilkørslerne 75 og 76 ved Bov og Frøslev spærret for sydgående trafik.

Der opstået en del kø i retning mod Tyskland i morgentimerne, og det er på den baggrund, at personbiler nu bliver sendt en anden vej.

- Vi regner med at både personbiltrafikken og den tunge trafik herved afvikles på en mere hensigtsmæssig måde, skriver politiet.

Tyskland indførte mandag morgen grænsekontrol og lukkede grænsen for mange rejsende. Godstransport og personer med et anerkendelsesværdigt formål i Tyskland kan stadig krydse grænsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Specialanklager i grooming-sag: Den vigtigste lektie er, at vi skal klæde vores børn godt på

Annonce