Annonce
Kolding

Politi med opfordring efter endnu en brand i garage: Lad være med at brænde ukrudt af i varmen

Ukrudtsbrænderen er mange haveejeres bedste ven i kampen mod eksempelvis mælkebøtter, men det er med at være forsigtig med brugen i sommervarmen, lyder det fra Sydøstjyllands Politi. Arkivfoto: GF-arkiv
Annonce

Kolding: Torsdag eftermiddag gik det galt for endnu en koldingenser, der havde været i gang med en brænder for at fjerne ukrudt fra haven. Det resulterede i en mindre brand i en garage på Møllegade.

- Vi har sigtet en 34-årig mand for brud på beredskabsloven, og vi vil samtidig gerne appellere til alle om, at man venter med at brænde ukrudt af, når det er så varmt i vejret, for det kan hurtigt komme ud af kontrol, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Martin Frandsen.

I løbet af sommeren har der været flere tilfælde med mindre brande efter brug af en ukrudtsbrænder rundt om i Kolding, blandt andet på Hejls Landevej og Hjarupvej. Senest gik det galt sidste fredag på Esbjergvej, hvor en mand måtte redde sin bil ud af en garage, der var gået ild i, efter han havde været i gang med ukrudtsbrænderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce