Annonce
Ringkøbing-Skjern

Politi og borgmester roser borgerne for god afstand

Drop påskefrokosten og tag i stedet på tur ud i naturen - med god afstand til hinanden. PR-foto
Mange borgere drømmer om en påskefrokost med familie og venner, men politi og borgmester opfordrer borgerne til fortsat at holde de gode takter og blive hver for sig.

Ringkøbing: I de sidste tre uger har borgerne i Ringkøbing-Skjern stået sammen om at være hver for sig, og det i en grad, som fortjener ros, lyder det i en pressemeddelelse fra Midt- og Vestjyllands Politi.

- Det er netop den adfærd og fornuft, vi har set indtil nu, der skal bringe os i mål. Selv de små ting gør en forskel i det store billede. Det er borgernes fortjeneste, at vi nu kan tillade os at vise forsigtig optimisme. Håbet om, at vi gradvist kan genåbne samfundet i midten af april, skal gøre os standhaftige nu. Vi må for alt i verden ikke slække, for så kan alle vores anstrengelser være tabt, siger politidirektør Helle Kyndesen.

Politikredsen modtager hver dag henvendelser om mulige overtrædelser af de forbud, der skal minimere smittespredningen af coronavirus, men ingen af dem er i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Annonce

Vis omsorg

Også borgmester Hans Østergaard roser borgerne for at holde afstand og blive hjemme.

- Det er en kæmpe holdindsats, vi har set de seneste uger, og jeg er dybt imponeret og taknemmelig for den omsorg, alle udviser. Det er tydeligt, at alle spiller med, og vi kan heldigvis se, det virker. Nu er vi nået til anden halvleg, og her er det vigtigt, at vi fortsætter indsatsen - også hen over påsken. Vis omsorg ved at tage afstand. Udskyd påskefrokosten med familie og venner og gå i stedet en tur i Naturens Rige. Lige nu handler det om at passe på hinanden, præcist som vi har gjort de seneste uger, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev For abonnenter

'Emmas' far drak og kunne vende på en tallerken på et splitsekund: - Far er virkelig sød, når han er ædru

Erhverv

Barsk maj for Billund Lufthavn: Massefyringer og nedgang på 98,3 procent

Annonce