Annonce
Kolding

Politi om drabsefterlyst ægtemand: Vi frygter, at han kan have gjort skade på sig selv

Dette billede af den efterlyste Bent Ovesen offentliggjorde Sydøstjyllands Politi søndag formiddag.
Annonce

Sydøstjyllands Politi fryger, at den 63-årige Bent Ovesen fra Kolding, der er efterlyst for drabet på sin 61-årige hustru, kan have skadet sig selv.

- Vi vil meget gerne i kontakt med manden, og vi håber, at der sidder nogen derude med oplysninger, der kan hjælpe os til at finde frem til ham. Vi frygter, at han kan have gjort skade på sig selv, og også er den grund er det vigtigt, at vi hurtigt finder frem til ham, siger politiinspektør Carit Andersen i en pressemeddelelse.

I meddelelsen bekræfter politiet officielt, at det efterforsker den 61-årige kvindes dødsfald som en drabssag, og at det mistænker hendes mand, den 63-årige Bent Ovesen i sagen.

Den 61-årige kvinde blev lørdag den 28. oktober fundet død i sit hjem på Christiansøvej i Kolding.

Politiets undersøgelser på stedet fastslog, at kvinden ikke var død af naturlige årsager. Da Bent Ovesen ikke var set, siden hustruen blev fundet død, efterlyste politiet ham.

I dag klokken 10.00 vil der blive gennemført en obduktion af den 61-årige kvinde for at fastslå den endelige dødsårsag og dødstidspunkt.

Signalement

Bent Ovesen er 63 år, han er almindelig af bygning og 187 cm høj. Han er skaldet og bærer briller.Bilen er en gråbrun Ford Mondeo med registreringsnummer AU 24836, årgang 2015.

Har du oplysninger i sagen, eller har du set den 63-årige mand eller den gråbrune Ford Mondeo, som han formentlig kører i, så kontakt Sydøstjyllands Politi via 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Esbjerg

Coronaen lagde dæmper på Knæk Cancer i Esbjerg:: Færre mødte op på Tobakken til Tænd Et Lys-ceremonien

Annonce