Annonce
Esbjerg

Politi om mulig voldtægt af barn i Esbjerg: Medgerningsmand på fri fod

Dommeren valgte at varetægtsfængsle den 39-årig mand i fire uger og den 31-årige kvinde i to uger. Begge nægter sig skyldige i sigtelsen. Arkivfoto: Kim Thorsen

Lørdag blev en 39-årig mand og en 31-årig kvinde varetægtsfængslet, sigtet for voldtægt af en pige på otte år. Ifølge politiet er en medgerningsmand på fri fod.

Annonce

Esbjerg: En 39-årig mand fra Esbjerg og en 31-årig kvinde fra Tønder blev i et grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg lørdag formiddag begge sigtet efter den strenge voldtægtsbestemmelse, der omfatter anden kønslig omgang end samleje med et barn under 12 år.

Ifølge sigtelsen fandt overgrebet sted på en adresse i Esbjerg den 16. oktober i år, hvor den 39-årige skal have placeret en otte-årig pige på en seng med det angivelige formål at tjekke, om hun var syg.

Ifølge politi og anklagemyndighed har han i den forbindelse ført et termometer ind i pigens skede, smurt creme på hendes kønsdele og bevæget en finger rundt samme sted.

I straffelovens forstand er der altid tale om voldtægt, når man forgriber sig på et barn under 12 år.

Annonce

Mulig medgerningsmand

Kvinden er sigtet for at have overladt den otte-årige pige til manden på trods af, at han tidligere er dømt for seksuelle overgreb.

Anklageren begærede dørene lukkede af hensyn til den videre efterforskning med henvisning til, at politiet er af den opfattelse, at der er en medgerningsmand på fri fod. Dommeren valgte at efterkomme begæringen.

Den 39-årige mand blev varetægtsfængslet i fire uger, den 31-årige kvinde i to uger. Begge nægter sig skyldige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Esbjerg

Skole, gymnasium og fodboldklub sender hundredevis af unge i selvkarantæne: Mundbind kan være på vej til skolerne

Annonce