Annonce
Sønderborg

Politiet: 40-årig knivdræbt kvindes eks-mand begik drabet

Tirsdag aften blev en 40-årig kvinde knivdræbt i en lejlighed i Dybbøl. Politiet har sigtet hendes eksmand for drab. Foto: Presse-Fotos.dk
Syd- & sønderjyllands Politi har nu meldt ud, at det er den dræbtes eksmand, de har sigtet for drab tirsdag aften i Sønderborg.
Annonce

Sønderborg: Tirsdag aften blev en 40-årig kvinde dræbt med knivstik i en lejlighed i Sønderborg-området. Nu viser det sig, at drabet er sket i en lejlighed på Mellemløkke - en blind sidevej til Aabenraavej med en række relativt nye lejligheder i to plan. Politiet har netop meldt ud, at det er den dræbtes eksmand, de har sigtet for drabet. Han fremstilles onsdag klokken 13 i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg.

Syd- & Sønderjyllands Politi fik anmeldelse om knivstikkeriet klokken 19.34 tirsdag. En ambulance blev tilkaldt, men kvindens liv stod ikke til at redde.

Eksmanden blev anholdt i lejligheden.

Syd- og Sønderjyllands Politi var hele aftenen i gang med tekniske undersøgelser og afhøringer i forbindelse med sagen.

På grund af det meget tidlige stade i efterforskningen vil Syd- og Sønderjyllands Politi ikke i øjeblikket oplyse yderligere. Politiet vil forsøge at få lukket dørene i retten for offentligheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce