Annonce
Sydjylland

Politiet arbejder på stedet: Rema 1000 udsat for røveri her til aften

Rema 1000 på Kløvervej i Kolding har onsdag aften været udsat for røveri. Foto: Henrik Kruse

Kolding: Rema 1000 på Kløvervej i Kolding har her til aften lidt efter klokken 18 været udsat for et røveri. Alarmen indløb hos Sydøstjyllands Politi klokken 18.04.

Det bekræfter vagtchef Morten Marnow fra Sydøstjyllands Politi.

Han fortæller, at betjentene på stedet mener at have fanget gerningsmanden, som de traf i umiddelbar nærheden af forretningen.

Derudover vil han ikke løfte sløret for mange detaljer i forbindelse med røveriet.

- Vi er stadig i gang med et større arbejde dernede. Vi er stadig ved at lægge brikkerne, og så længe vi er det, vil jeg vente med at kommentere på hændelsesforløbet. Jeg vil gerne have detaljerne fra indsatslederen dernede først, lyder det fra vagtchefen.

Annonce
Rema 1000 på Kløvervej i Kolding har onsdag aften været udsat for røveri. Foto: Henrik Kruse
Rema 1000 på Kløvervej i Kolding har onsdag aften været udsat for røveri. Foto: Henrik Kruse
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Erhverv For abonnenter

3F-formand undrer sig over lukningen af testfabrik: Man vil opleve et kæmpe dræn af viden

Annonce