x
Annonce
Sydjylland

Politiet arbejder på stedet: Rema 1000 udsat for røveri her til aften

Rema 1000 på Kløvervej i Kolding har onsdag aften været udsat for røveri. Foto: Henrik Kruse

Kolding: Rema 1000 på Kløvervej i Kolding har her til aften lidt efter klokken 18 været udsat for et røveri. Alarmen indløb hos Sydøstjyllands Politi klokken 18.04.

Det bekræfter vagtchef Morten Marnow fra Sydøstjyllands Politi.

Han fortæller, at betjentene på stedet mener at have fanget gerningsmanden, som de traf i umiddelbar nærheden af forretningen.

Derudover vil han ikke løfte sløret for mange detaljer i forbindelse med røveriet.

- Vi er stadig i gang med et større arbejde dernede. Vi er stadig ved at lægge brikkerne, og så længe vi er det, vil jeg vente med at kommentere på hændelsesforløbet. Jeg vil gerne have detaljerne fra indsatslederen dernede først, lyder det fra vagtchefen.

Rema 1000 på Kløvervej i Kolding har onsdag aften været udsat for røveri. Foto: Henrik Kruse
Rema 1000 på Kløvervej i Kolding har onsdag aften været udsat for røveri. Foto: Henrik Kruse
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kongehuset aflyser alle arrangementer i forbindelse med Genforeningen

Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Annonce