Annonce
forside

Politiet blitzede løs: 17 klip og en betinget frakendelse

Arkivfoto: Maria Tuxen Hedegaard

Det var lige fra den ene yderlighed til den anden ved de automatiske trafikkontroller, Færdselspolitiet ved Syd- og Sønderjyllands Politi var på tirsdag.

På Røddingvej ved Vojens og på Koldingvej i Løgumkloster kunne Færdselspolitiet efterfølgende berette om 100 procent succes - ingen blev blitzet nogle af stederne. På Koldingvej - hvor man må køre 80 kilometer i timen - var kontrollen endda sket på opfordring fra utrygge borgere, men ingen af de 757 bilister, der kom forbi i løbet af den seks timer lange kontrol, kørte for stærkt.

Anderledes så det ud på Kongeåvej i Gredstedbro, hvor den automatiske trafikkontrol blev udført på en strækning, hvor man kun må køre 50 kilometer i timen. Her blev 69 bilister blitzet for at køre for stærkt, og 16 bilister kan endda se frem til et klip i kørekortet.

Også på Ribevej ved Vojens blev bilisterne blitzet. 18 gange blev der trykket på knappen, og én kørte endda så stærkt, at vedkommende skal op til en ny køreprøve og en ny teoriprøve, da det blev til en betinget frakendelse af kørekortet. 136 kilometer i timen er for meget på Ribevej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce