Annonce
Varde

Politiet: Det er umuligt at sige, hvornår sagen med Skovlund-Ansager Hellen vil blive behandlet

Helle Lundberg, kommunikationsrådgiver ved Syd- og Sønderjyllands politi, kan ikke give noget fingerpeg om, hvor lang tid sagen fra Skovlund-Ansager kan tage. PR-foto

Skovlund-Ansager-Varde: En borger har meldt halbestyrelsen i Skovlund-Ansager til politiet for svindel, Varde Kommune gør det samme, og JydskeVestkysten har spurgt Syd- og Sønderjyllands Politi, hvor mange anmeldelser der er kommet i sagen.

- Vi kan ikke be- eller afkræfte politianmeldelse mod konkrete personer eller institutioner, kun hvis den, der anmelder, selv siger det, siger Helle Lundberg, kommunikationsrådgiver ved Syd- og Sønderjyllands Politi og fortsætter:

- Vi kan ikke nødvendigvis sige, hvad de har anmeldt, men vi kan sige, at vi har modtaget en anmeldelse af den karakter, hvis anmelderen selv er stået frem.

Annonce

Men har der været mange politianmeldelser?

- Nej, det kan jeg afkræfte. Jeg kan afkræfte, at der skulle være mange, der har anmeldt dem.

Hvordan kommer sagen nu til at gå videre?

- Det kan vi ikke sige noget om. Sagen går ind i vores almindelige sagsportefølje, og så bliver det vurderet, hvornår den bliver behandlet.

Har man ingen erfaring om, hvordan lignende sager er gået. Hvor lang tid de tager og den slags?

- Nej, man kan ikke sammenligne de enkelte sager, det afhænger af rigtig mange ting. Efterforskningsskridt kan jeg slet ikke sige noget om.

Men I har vel erfaring med sager om økonomisk kriminalitet?

- Du kan gå ind på politi.dk og se vores sagsbehandlingstider, statistik.

Kan du ikke give et generelt fingerpeg?

- Nej, for alle sager er forskellige. Ting tager tid, men det er der mange typer sager, der gør. Vi kan slet ikke sige noget om en sag, som ingen har kigget på endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Oceanliner i miniformat har sejlet 60 år mellem Esbjerg og Fanø: Nu sendes den lille motorfærge Sønderho på førtidspension

Annonce