Annonce
112

To personer fundet døde i feriebolig: Politiet til stede med hundepatruljer

Politiet har afspærret og efterforsket i huset i løbet af torsdagen. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
To tyske statsborgere er fundet døde i et feriehus ved Arrild.

ARRILD: Politiet er i øjeblikket til stede med hundepatruljer ved en feriebolig i udkanten af Arrild. Her blev to tyske statsborgere ved 17-tiden onsdag eftermiddag fundet døde i en feriebolig på Gånsagervej.

Syd- og Sønderjyllands Politi holder kortene ganske tæt til kroppen, men oplyser i en udsendt pressemeddelelse, at man med de foreløbige undersøgelser ikke har kunnet gøre det klart, hvordan de to dødsfald i rødstenshuset er sket.

Derfor undersøger man de to dødsfald i feriehuset som værende mistænkelige. Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at man torsdag eftermiddag er i fuld gang med at underrette de pårørende til de to omkomne.

Sol og Strand Rømø, der står som udlejer af feriehuset på Gånsagervej, havde overfor JydskeVestkysten ingen kommentarer torsdag eftermiddag.

Opdateres...

Annonce
Det er i dette hus i udkanten af Arrild, at de to tyske statsborgere sent onsdag eftermiddag blev fundet døde. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Stenderup Pokalen er igen blevet uddelt

Leder For abonnenter

Vi gør det fortsat ikke godt nok

Møgsagerne i det offentlige Danmark har stået i kø med milliardsvindel med udbytteskat, misbrug af Socialstyrelsens midler og tilsyneladende meget grove forhold hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Lokalt har vi såmænd også haft et tilfælde, hvor fire personer er blevet sigtet for bedrageri mod Sygehus Lillebælt. Alt dette til trods: Vi er fortsat verdens mindst korrupte land sammen med New Zealand. Det viser anti-korruptionsbevægelsen Transparency Internationals årlige undersøgelse af forholdene i 180 lande. Egentlig er det ikke så overraskende. Inderst inde ved de fleste danskere jo godt, at bestikkelse hører til sjældenhederne. Få borgere kunne finde på at tilbyde myndighedspersoner erkendtligheder i forventning om modydelser. Og endnu færre offentligt ansatte kunne formentlig drømme om at tage mod penge eller tvivlsomme vennetjenester. Vi har grund til at glæde os over dette forhold. Korruption er en kræftsvulst på samfundet. Den gør alt dyrere og langsommere, fordi udgifterne til korruption skal lægges oven i prisen på alle projekter, hvor man tilmed langtfra kan være sikker på, at de bedste og billigste får overdraget en given opgave. Derfor er det heller ikke noget tilfælde, at de mest korrupte lande som regel også er de fattigste med for eksempel Sydsudan, Somalia og Syrien som nationer, der både er bundkorrupte og aldeles rædselsfulde at bo i. Korruption er imidlertid langtfra kun et økonomisk problem. Endnu værre er det, at bestikkelse tærer på ethvert samfunds vigtigste kapital, nemlig tilliden mellem borgerne indbyrdes og i forhold til myndighederne. Danmark er fortsat et samfund bygget på gensidig tillid. Men ligesom vi trods førstepladsen mister point på opgørelsen over korruptionens omfang, er der også en blevet plads til en lille tvivl i mange danskeres forhold til myndighederne. Den situation er netop opstået på grund af den senere tids mange skandaler. Så jo, vi gør det godt. Men vi gør det fortsat ikke helt godt nok.

Esbjerg

Borgmester kalder partifælles selv-erklærede mærkesag for fuldstændig urealistisk: Vil koste 63,7 millioner kroner om året

Danmark For abonnenter

43 kommuner driver ulovlige solcelleanlæg: Nu risikerer investeringer for millioner at ryge i skraldespanden

Annonce