Annonce
Esbjerg

Politiet efterlyser 14-årig: Julie er gået i nedtrykt tilstand med lyserød kuffert

Den 14-årige pige er gået fra en institution i nedtrykt tilstand. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Opdateret kl. 17.15: En pige svarende til Julies signalement, medbringende en lyserød kuffert er set ved stationen i Ribe klokken cirka 14.15, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på twitter. Hun kan have taget toget fra Ribe i retning mod enten Esbjerg eller Tønder.

Ribe: Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser en 14-årig i pige ved navn Julie Marie Funk Christensen, som er gået i nedtrykt sindstilstand fra en institution på Mosevej i Ribe.

Hun er forsvundet mellem klokken 11 og 12, og politiet hører gerne fra personer, der har oplysninger i sagen.

Julie Maria Funk Christensen beskrives som en pige med langt brunt hår, spinkel af bygning og mellem 165 og 170 centimeter høj. Hun har medbragt sig en lyserød kuffert.

Politiet kan kontaktes på tlf.: 114.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Danmark skal hænge sammen

Kan man forestille sig en situation, hvor det offentlige dropper investeringen i vejnettet i dele af landet, så borgerne selv må i gang med asfalteringen? Nej selvsagt ikke. Men faktisk er det nogenlunde en parallel beslutning, vores regering har truffet ved at ikke at afsætte midler til bredbåndspuljen i sit udspil til finanslov. Danmark er på vej til at blive næsten 100 procent digitaliseret. Det rummer mange fordele. Både i dialogen med myndighederne og i privatlivet kan det meste hurtigt og bekvemt ordnes via nettet, der samtidig giver adgang til et uendeligt univers af information og underholdning. Forudsætningen for at være en del af det moderne Danmark er hurtigt, stabilt internet. Imidlertid er det fortsat steder i landet, hvor borgerne ikke har denne mulighed. Hermed er de berørte koblet af en central del af infrastrukturen. Konsekvenserne er logiske. Unge familier vælger landet fra, hvis der ikke er net af tilstrækkelig kvalitet. Man skubber således yderligere på den affolkning, der allerede er sat ind af andre årsager. Kreditinstitutternes uvilje til at yde lån til boligkøb i den knap så tæt befolkede del af landet er i forvejen et problem. Men er der heller ikke netforbindelser af en antagelig kvalitet kan boliger på landet blive usælgelige. Samtidig er det svært at drive virksomhed uden bredbånd. Både det lille mekanikerværksted i landsbyen og den moderne landmand er afhængig af computeren. Ansvaret for netforbindelser kan man ligeså lidt som byggeri af veje eller broer pålægge den enkelte. Et eksempel fra Fyn viser således, at det kan koste privatpersoner op til godt 270.000 kroner at få etableret en individuel forbindelse med fibernet. Naturligvis skal staten være sparsommelig. Men en pulje på 100 millioner kroner er ingen kæmpepost på statens samlede udgifter, der i 2018 var på næsten 700 milliarder kroner. For borgerne kan hurtig adgang til nettet til gengæld gøre en verden til forskel. Danmark skal hænge sammen.

Annonce