Annonce
112

Politiet efterlyser flugtbilist efter ulykke i Ribe

Arkivfoto: Palle Herløv
En 30-årig kvinde blev lørdag morgen ved 4-tiden pårkørt nær banegården i Ribe. Kvinden pådrog sig knubs, og politiet eftersøger nu en hvid personbil, som var involveret i ulykken. Chaufføren kørte fra stedet uden at tilse kvinden.

RIBE: Syd- og Sønderjyllands Politi håber på borgernes hjælp i forbindelse med efterforskningen af en færdselsulykke, lørdag den 7. december, klokken cirka 4 om morgenen i Ribe. Hændelsen fandt sted i det nordlige fodgængerfelt i rundkørslen ved banegården, hvor en 30-årig kvinde taber en genstand, knæler for at samle den op, hvorefter hun bliver påkørt af en hvid personbil.

Køretøjet holdt for rødt lys i krydset Tangevej/Dagmarsgade/Rosen Alle, bakker ad Dagmarsgade i kvindens retning, rammer hende, så hun pådrager sig knubs. Herefter kørte flugtbilisten i høj fart væk fra rundkørslen uden at tilse kvinden.

Signalementet af bilen lyder således: En hvid personbil, muligvis en Skoda Octavia eller en Skoda Fabia. Bilen har sort, tonet bagrude og danske nummerplader

Syd- og Sønderjyllands Politi beder borgere, der har overværet hændelsen eller i øvrigt har oplysninger i sagen, om at kontakte Servicecentret på telefon 1-1-4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
EfB

EfB henter polsk VM-spiller

Kommentar For abonnenter

Garden på den kommunale finanslov

Der er jo ikke ligefrem, fordi pengene hænger på træerne, når det gælder økonomien i Vejen Kommune. I torsdagsavisen bragte vi her i avisen historien om, at Vejen Garden kan se frem til et tilskud på 75.000 kroner. Det blev politisk bestemt på det seneste møde i Udvalget for sundhed, kultur og fritid. Næppe var avisen på gaden denne grå og triste torsdagsmorgen, før en læser var i røret for at gøre opmærksom, at vi ikke skal længere tilbage end ved budgetvedtagelsen i november, da Vejen Byråd godkendte et budget med nedskæringer på ældreområdet. Hvordan kunne det så være rimeligt at bevilge penge til noget, der ikke ligefrem er velfærd? Holdningen fra vedkommende læser er taget til efterretning, og den pågældende blev også opfordret til et debatindlæg. Men der blev takket nej. Det var alene holdningen, der skulle afleveres. Der kan sagtens være dem, som ser en sådan bevilling i et kritisk lys, når politikerne i forbindelse med budgettet vedtager nedskæringer på eksempelvis ældreområdet. Ikke desto mindre så er holdningen herfra entydig; Det er altså at blande æbler og pærer. Det ville være alt for let – og også forkert – at sige nej til et kulturelt fyrtårn, som Vejen Garden vitterlig er, fordi der nu engang er foretaget nedskæringer på andre områder. Gardens præstationer i ind- og udland er indiskutable – og har været det i en endog ganske lang årrække. Vejen Gardens talentfulde unge og erfarne kræfter har adskillige gange været på podiet rundt omkring, og alene de mange danske mesterskaber, som er hentet hjem, vækker begejstring. Der skal for mange såmænd ikke mere til, end at garden trækker op ved et arrangement, før stoltheden melder sig. Det er ikke kun herhjemme, at Vejen Garden nyder respekt. Det gør garden også i udlandet, og forude venter eksempelvis deltagelse ved Berlin Tattoo senere i år samt EM i Rastede i 2021 og medvirken i Bremen Tattoo ligeledes i 2021. Garden er med til at sætte Vejen på kortet – også internationalt. Det hører ligeledes med, at Vejen Garden langt fra kun er de talentfulde drenge og mænd, som udgør fællesskabet. Bag garden er der et effektivt og travlt bagland, som med en stor frivillig indsats arbejder på at skabe de bedst mulige betingelser og rammer for, at garderne kan udfolde deres talenter. At der skal bruges penge på professionelle instruktører viser blot, at Vejen Garden er kommet op i en liga, hvor det koster at være med. Derfor er der ikke noget at indvende imod, at garden er kommet på den kommunale finanslov. GOD SØNDAG

Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

Annonce