Annonce
112

Politiet efterlyser flugtbilist efter ulykke i Ribe

Arkivfoto: Palle Herløv
En 30-årig kvinde blev lørdag morgen ved 4-tiden pårkørt nær banegården i Ribe. Kvinden pådrog sig knubs, og politiet eftersøger nu en hvid personbil, som var involveret i ulykken. Chaufføren kørte fra stedet uden at tilse kvinden.
Annonce

RIBE: Syd- og Sønderjyllands Politi håber på borgernes hjælp i forbindelse med efterforskningen af en færdselsulykke, lørdag den 7. december, klokken cirka 4 om morgenen i Ribe. Hændelsen fandt sted i det nordlige fodgængerfelt i rundkørslen ved banegården, hvor en 30-årig kvinde taber en genstand, knæler for at samle den op, hvorefter hun bliver påkørt af en hvid personbil.

Køretøjet holdt for rødt lys i krydset Tangevej/Dagmarsgade/Rosen Alle, bakker ad Dagmarsgade i kvindens retning, rammer hende, så hun pådrager sig knubs. Herefter kørte flugtbilisten i høj fart væk fra rundkørslen uden at tilse kvinden.

Signalementet af bilen lyder således: En hvid personbil, muligvis en Skoda Octavia eller en Skoda Fabia. Bilen har sort, tonet bagrude og danske nummerplader

Syd- og Sønderjyllands Politi beder borgere, der har overværet hændelsen eller i øvrigt har oplysninger i sagen, om at kontakte Servicecentret på telefon 1-1-4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce