Annonce
Esbjerg

Politiet efterlyser to mænd efter indbrud

Genrefoto. Indbrudstyvene bar sort tøj, ikke som modellen her.

Bramming: Politiet efterlyser to mænd, som sættes i forbindelse med et indbrud og et forsøg på indbrud natten mellem søndag og mandag i Bramming.

I det ene tilfælde blev indbrudstyvene overrasket af beboeren i huset på Sportsvej og tog flugten. I det andet tilfælde lykkedes det gerningsmænd, at bryde et stuevindue op i en villa på Fengers Allé og stjæle en PH-lampe gennem det åbne vindue.

Mændene, som blev set på Sportsvej, beskrives af vidnet som værende 18-25 år og 180-185 centimeter høje. De bar begge mørkt tøj, den ene formentlig en dynevest eller en dynejakke. De er almindelige af bygning og i hvert fald den ene af dem har mørkt hår.

Annonce

Har du oplysninger, vil politiet gerne høre fra dig.


Sådan forstærker du vinduerne mod indbrud

  • Er dine vinduer mere end 10 år gamle, kan det være hensigtsmæssigt at forstærke dem, så de bedre modstår indbrud.
  • Sæt sikringsbeslag på vinduerne, så det bliver sværere at bruge fx et koben eller en stor skruetrækker til at brække vinduerne op.
  • Skru glaslisterne fast, så tyven ikke kan tage ruden ud af vinduet.
  • Udskift gamle og nedslidte vinduer, der i særlig grad gør det nemt for tyven at bryde ind eller flygte med tyvekoster – fx terrassedøre med vinduer eller vinduer i kælder og stueetage.
  • Køb vinduer og terrassedøre med indbyggede sikringstiltag, så du er garanteret, at de er mest muligt modstandsdygtige. De fleste vindues- og dørproducenter tilbyder produkter med sikkerhedspakker.

Endvidere er der pt. et projektsamarbejde mellem Esbjerg Kommune og Syd- og Sønderjyllands Politi om forebyggelse af indbrud, hvor der kan findes inspiration til forebyggelse på https://www.esbjerg.dk/flytning-bolig-og-byggeri/bo-trygt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne fra en magisk EM-aften: Danmark tævede Rusland og bragede i ottendedelsfinalen

Annonce