Annonce
Vejen

Politiet følger op på frygten for smitterisiko

Arkivfoto: Dorthe Andresen
Tirsdag fik politiet en anmeldelse af, at alt for mange kunder hos Jem & Fix i Vejen stod alt for tæt sammen. En politipatrulje lagde vejen forbi.

Vejen Kommune: Borgere, som frygter at blive smittet af coronavirussen, har ved flere lejligheder kontaktet politiet for at anmelde overtrædelser af forbuddet mod, at maksimalt ti personer må være samlet, og at personer heller ikke overholder reglen om at holde to meters afstand til hinanden.

En sådan anmeldelse modtog politiet tirsdag klokken 16.30. Anmeldelsen gik på, at der hos Jem & Fix på Esbjergvej i Vejen var alt for mange kunder samlet alt for tæt.

- En af vores patruljer lagde vejen forbi, og da kunne vi konstatere, at der ikke var for mange kunder, og at forretningen havde tage alle nødvendige forholdsregler, siger politikommissær Jacob Matthiesen, Syd- og Sønderjyllands Politi.

I den forbindelse gør Jacob Matthiesen opmærksom på, at mange bekymrede borgere kontakter politiet på telefon 114 for at stille spørgsmål om coronavirussen. Men den slags spørgsmål kan politiet ikke svare på.

Annonce

Nyt om coronavirus

For at sikre, at du får den bedste, og mest opdaterede viden om ny coronavirus (COVID-19), kan du med fordel læse videre på Sundhedsstyrelsens hjemmeside:

https://www.sst.dk/coronavirus

Hold afstand

- Det er også det forkerte telefonnummer, som de pågældende borgere benytter. De skal i stedet kontakte statens corona-hotline på telefon: 7020 0233, siger Jacob Matthiesen.

Borgere, som derimod ønsker at anmelde overtrædelser af forbuddet mod, at maksimalt ti personer må være samlet, og at personer ikke overholder reglen om at holde to meters afstand til hinanden, skal kontakte politiet på telefon: 114.

JydskeVestkysten har kontaktet Jem & Fix for at høre, hvordan man her tackler problemerne med coronavirussen.

- Vi har håndsprit, handsker og afmærkninger på gulvet, så vores kunder kan holde den rigtige afstand til hinanden, Vi har også skilte sat op i hele butikken, der fortæller, at man som kunde skal huske at holde afstand, siger Hanne Lund, Jem & Fix.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Svenske coronadødstal kan være dobbelt så høje som hidtil antaget

Annonce