Annonce
Haderslev

Politiet fangede tre kassedykkere på motorvejen

Foto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix
Annonce

Haderslev: Fra flere steder i Syd- og Sønderjylland har politiet på det seneste modtaget anmeldelser om såkaldte kassedyk i supermarkeder.

Onsdag aften klokken 21.18 på den sønderjyske motorvej stoppede politiet så en personbil med tre personer, som ifølge Henning Marcussen fra Syd- og Sønderjyllands Politi kan sættes i forbindelse med sagerne.

I Haderslev drejer det sig om et forhold på Christian X's Vej den 13. juli klokken 18.26 og et forhold på Lyøvej i Starup den 14. juli klokken 19.14.

I begge tilfælde er der altså tale om kassedyk i supermarkeder, hvor personerne tog et ukendt antal kontanter fra kassen, mens denne var ubemandet.

De tre personer i bilen var en 29-årig kvinde uden fast bopæl, en 45-årig mand fra København og en 51-årig mand fra Frederiksberg.

Føreren af bilen, den 51-årige mand, blev desuden også sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han har fået frakendt sit kørekort, ligesom han blev testet positiv for euforiserende stoffer.

Udover forholdene i Haderslev Kommune mener politiet at de tre personer kan sættes i forbindelse med lignende sager i Vejen, Sønderborg, Aabenraa samt andre steder i landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce