Annonce
Esbjerg

Alt for mange bilentusiaster samlet: Politiet lukkede træf og truede med bøder

Der nørdes igennem, når der hver tirsdag afholdes Ribe Classic på Hovedengen. Det populære arrangement tiltrækker biler fra vidt og bredt, men åbenbart så mange, at politiet tirsdag lukkede veteranbilstræffet på grund af coronarestriktioner. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Alt for mange deltagere til veteranbiltræffet Ribe Classic på Hovedengen i Ribe fik tidligere på ugen politiet til at lukke det populære arrangement og true med bøder til deltagerne.

Ribe: Det har i løbet af ugen vakt en del forundring blandt både lokale ripensere og deltagere ved veteranbilstræffet Ribe Classic på Hovedengen, at betjente tirsdag aften pludselig dukkede op, og ifølge deltagere ved træffet truede med bøder på 1500 kroner, hvis biler ikke blev fjernet fra pladsen i løbet af fem minutter.

Hos deltagerne er man uforstående, for hvad skal man gøre, når en patrulje ugen forinden også havde været på stedet uden at gribe ind, selv om der var mindst lige så mange biler, og deltagere samtidig flere uger tidligere havde fået en advarsel om, ikke at forsamle sig så mange på Hovedengen.

Men ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi er der ikke tale om, at Ribe Classic bliver helt lukket.

Annonce

- Vi går nu i dialog med arrangøren forud for næste veterantræf og vejleder om reglerne, siger vicepolitiinspektør ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Henrik Thrane Jensen, og giver samtidig politiets version, efter at JydskeVestkysten flere gange i løbet af ugen har spurgt ind til sagen.

- En patrulje konstaterede tirsdag 18. august, at der var for mange personer samlet til veterantræffet i Ribe. Vi vurderede umiddelbart, at der var mindst 250-300 personer til stede, og dermed langt flere end de 100 personer, der er tilladt i henhold til de aktuelle covid-19-regler. Vi opløste på den baggrund arrangementet, hvilket skete i god ro og orden, siger Henrik Thrane Jensen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Restauranter: Drikkepenge...? Dem deles vi da om

Danmark

Lørdagens coronatal: 739 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Blæst og regn stopper ikke en pælesidder: Tre kæmper om 20.000 kroner og det får arrangør til at overveje reglerne

Kolding For abonnenter

Ungt par sælger lejligheden på Frederiksberg og flytter ind i gammelt elektricitetsværk i Sydjylland: - Vi går og niver os i armen

Sydjylland For abonnenter

Blodigt drab i Sønderborg: Offeret rev hår ud af drabsmandens hoved

Varde For abonnenter

Mette er nybagt mor – men det er lige før, kæmpehunden Baby betyder mere

Sydjylland For abonnenter

Ansatte og pårørende råbte op om patientsvigt: Nu retter styrelse mindre kritik af behandlingen på kaosramt psykiatriafdeling

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

EfB

Målscorer: Hyballa solgte projektet til mig

Esbjerg

Vi tog pulsen før EfB-kampen: Fansene er delt i to lejre efter EfB-balladen

Danmark

200 buler i bilen og stenslag i håndboldstørrelse: Se video af familie fanget i haglstorm på autobahn

Varde

Jeg får hug: De unge udskammes og dømmes over en kam

Vejen For abonnenter

Den knaldrøde socialdemokrat: Jeg er til politik i øjenhøjde

EfB For abonnenter

EfB-karakterer: Energien var større end kvaliteten

Annonce