Annonce
Kolding

Politiet fortsat tavse om afspærring i midtbyen: Efterforskningen er stadig i gang

Sådan så det ud onsdag aften, da politiet havde spærret parkeringshuset ved Midtgården af i forbindelse med en gerningsstedsundersøgelse. Foto: Laust Tuxen Hedegaard
Politiet vil ikke løfte sløret for, hvilken slags hændelse der fandt sted og betød, at parkeringshust Midtgården måtte spærres af.
Annonce

Kolding: Sydøstjyllands Politi er fortsat i gang med at efterforske den sag, der betød, at parkeringskælderen i Midtgården onsdag aften blev spærret af og gennemtrevlet at politiet.

Det oplyser lederen af Efterforskningscenter Syd, vicepolitiinspektør og Frede Nissen, torsdag eftermiddag. Derudover er tavs i forhold til, hvad der ligger bag efterforskningen.

Kan du ikke fortælle, hvad der sket, siden det har krævet en undersøgelse af stedet?

- Nej. Der har været en hændelse, som politiet undersøger, sagde Frede Nissen torsdag formiddag.

Heller ikke vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen, der er leder af Patruljecenter Syd, kunne løfte sløret for, hvad der er foregået på stedet. Han fastslår, lige som det blev onsdag aften, at der ikke er sket nogle personskader i forbindelse med hændelsen.

- Men det er en gerningsstedsundersøgelse, som vi laver dernede, siger Finn Ellesgaard Nielsen.

Ifølge politiet har der også været hundepatrulje på stedet. Afspærringen af parkeringshuset betød blandt andet, at bilister, der havde parkeret der, ikke kunne komme ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce