Annonce
Tarm

Politiet frikender Bjarne Hedegaard

Rygterne om, at han selv skulle have sat ild til maskinhuset eller fået en anden til det, slider på Bjarne Hedegaard, der i forvejen har både konkurs og sygdom at slås med. Han vil gerne have renset sit navn. Foto: Jørgen Kirk

ÅDUM/RINGKØBING: Allerede samme aften, som Hedegaards Maskinstation brændte ned, var politiet opmærksom på, at branden meget vel kunne være påsat. Selvom brandårsagen har været svært at kortlægge, er der andre beviser, som fik Midt- og Vestjyllands Politi til at starte en efterforskning med det samme.

Flere personer er blevet efterforsket undervejs, oplyser politiassistent Ole Hjort ved lokalpolitiet i Herning, der har stået for efterforskningen.

- Vi har efterforsket bredt og har afdækket alle muligheder, og vi har ikke beviser på, at andre end den sigtede er involveret i brandstiftelsen, fortæller Ole Hjort.

Han understreger desuden, at politiet frikender Bjarne Hedegaard for enhver rolle i forbindelse med den påsatte brand.

- Vi finder ikke, at der er hold i, at han selv skulle have foranstaltet det. Intet bekræfter, at han skulle have sagt, at han var parat til at betale for at brænde det ned. Der er ikke hold i de rygter, understreger Ole Hjort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce