Annonce
112

Efter stor eftersøgning blandt politi og frivillige: 62-årig mand fundet død

Flere frivillige hjælper Syd- og Sønderjyllands Politi med at finde en 62-årig plejehjemsbeboer. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi.

Opdateret: Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser på twitter klokken 17 søndag eftermiddag, at den 62-årige mand er fundet, men at han desværre ikke er i live. De pårørende er underettet.

Syd- og Sønderjyllands politi har i selskab med flere frivillige genoptaget jagten på en 62-årig mand, der siden lørdag aften den 22. februar er forsvundet fra Søgården plejehjem i Varde, hvor han bor. Søgården er et alternativ plejehjem til tidligere og nuværende misbrugere med et plejebehov.

Politiet har lørdag aften og nat søgt med både helikopter og politihunde for at finde manden – men uden held. Manden er ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi hjerneskadet, og de opfordrer folk til at tjekke udhuse og haveskurer, som han kunne have gemt sig i.

Flere frivillige søger på nuværende tidspunkt sammen med politiets hundepatrulje i forskellige områder i søgen efter den 62-årige mand.

Den forsvundne mand beskrives som 180 centimeter høj, almindelig af bygning med kort, mørkt hår og iført en langærmet blå bluse, grå bukser og sandaler.

Har du oplysninger, der kan hjælpe politiet i sagen, så ring på 114.

Syd- og Sønderjyllands Politi har hundepatruljen igang for at finde den forsvundne mand. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi.
Forsvaret bistår med helikopter i forbindelse med eftersøgningen. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce