Annonce
112

Politiet har afspærret gade: Vidne så kvinde blive kørt væk i ambulance

En håndfuld politifolk var stadig på stedet, omkring tre timer efter episoden fandt sted. Der var dog ro på tingene der.Foto: Søren Gylling

Kolding: Politiet afspærrede tirsdag formiddag en del af området omkring Munkegade og Klostergade i forbindelse med en efterforskning.

Ifølge Torben Wind, vagthavende ved Sydøstjyllands Politi, blev området spærret af, fordi der var sket en episode, der skabte uro og bekymring. Politiet modtog ifølge Torben Wind en anmeldelse om episoden, som Wind ikke vil komme nærmere ind på, klokken 09.53. Han kunne altså ikke oplyse yderligere om de involverede personer, eller hvad der var sket.

Ana Fressl, der er tjener på Tobbers, lagde godt mærke til, at politiet i løbet af formiddagen dukkede talstærkt op på Munkegade. Hun så dog ikke, hvad der skete op til, at politiet ankom til stedet.

- Der var en kvinde, der blev kørt væk i ambulance. Hun så ikke ud til at have det så godt, siger Anna Fressl.

Hun fortæller yderligere, at der har været masser af politi i området, og at der både har været hundepatruljer og retsteknikere på stedet.

JydskeVestkysten har forsøgt at få politiet til at bekræfte, at der er tale om en voldsepisode, men politiet henviser til en pressemeddelelse, der kommer senere. Her vil man også kunne finde svar på, om det var en kvinde, der blev kørt væk i ambulancen.

Et vidne har derudover fortalt, at politiet angiveligt leder efter en sort varevogn. Dette har JydskeVestkysten også forsøgt at få bekræftet, men politiet henviser igen til pressemeddelelsen.

Annonce
Politisag i Kolding midtby.Foto: Søren Gylling
Politisag i Kolding midtby.Foto: Søren Gylling
Politisag i Kolding midtby.Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce