Annonce
Aabenraa

Politiet har fået nok: Øger jagten på kanonslag

Politiet er klar til at tage kampen op mod de voldsomme kanonslag. Arkivfoto: Michael Bager
Politiet afsætter nu flere ressourcer for at få sat en stopper for de mange kraftige kanonslag, der bliver affyret i Aabenraa Kommune.

Aabenraa: Politiet har i den seneste tid fået flere henvendelser fra borgere i Aabenraa Kommune, hvor personer har affyret kraftige kanonslag.

Foreløbig er det lykkedes søndag at sigte tre mænd på 18, 19 og 25 år for overtrædelse af fyrværkeriloven, og de kan i denne sammenhæng se frem til en bøde.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

I tilgift er det tidligere på måneden lykkedes at beslaglægge 60 kanonslag, der var gemt i et buskads i Aabenraa Kommune.

Annonce

Intensiverer nu jagten

Syd- og Sønderjyllands Politi intensiverer nu patruljeringen i udvalgte dele af Aabenraa Kommune.

- Der bliver dels tale om øget tryghedsskabende patruljering, dels sætter vi flere politiressourcer af til at efterforske disse hændelser, der skaber utryghed blandt borgerne, understreger vicepolitiinspektør Henning Marcussen fra Syd- og Sønderjyllands Politi, Områdecenter Syd i Sønderborg.

Politiet vil desuden tage kontakt til SSP-medarbejderne i Aabenraa Kommune for at få øget den forebyggende indsats på området.


Der bliver dels tale om øget tryghedsskabende patruljering, dels sætter vi flere politiressourcer af til at efterforske disse hændelser.

Henning Marcussen, vicepolitiinspektør


Syd- og Sønderjyllands Politi modtager desuden meget gerne henvendelser fra borgere, der har viden om, hvem der eventuelt er i besiddelse af ulovlige kanonslag.

De kan kontakte Servicecentret på telefon 1-1-4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Spejdercenter efterspørger den gode gerning fra Vejdirektoratet i grotesk skiltesag

Annonce