Annonce
Sønderborg

Film med drengeoverfald er ikke stoppet: Politiet vil ikke bekræfte Sønderborg som gerningssted

Politiet har sigtet en ung mand i en sag om et filmet overfald - men politiet ønsker ikke at fortælle, hvad han er sigtet for - og hvor overfaldet er sket. Foto: Colourbox
Onsdag sendte politiet en appel ud igennem medierne om ikke at gemme eller dele en film, hvor en dreng bliver overfaldet på et toilet. Filmen kan stadig ses på Facebook, og her skrives, at det er sket i Sønderborg.
Annonce

Sønderborg: Syd- og Sønderjyllands Politi får i øjeblikket en lang række henvendelser omkring en video, der viser et voldeligt overfald på en ung mand på et toilet. Overfaldet er sket i Sønderborg, kan man læse i kommentarer og opslag på Facebook, hvor overfaldsmandens navn også er offentliggjort.

Overfaldet er filmet og efterfølgende lagt ud på sociale medier. Torsdag florerede filmen stadig på Facebook, selv om Syd- & Sønderjyllands Politi har kontaktet Facebook for at få videoen slettet. Det skrev politiet allerede onsdag i en pressemeddelelse.

Den formodede gerningsmand er sigtet, men politiet vil ikke oplyse, hvad han er sigtet for - og politiet ønsker heller ikke at bekræfte, at overfaldet er sket på et toilet i Sønderborg. Kilder oplyser til JydskeVestkysten, at overfaldet er sket og filmet på toiletterne i shoppingcentret Borgen.

- Vi oplyser hverken sigtelse eller sted, oplyser kommunikationsrådgiver Helle Lundberg, Syd- & Sønderjyllands Politi.

Det skulle være af hensyn til efterforskningen

Annonce

Del ikke video

Politiet opfordrer til, at man ikke gemmer eller deler videoen. Den har en sådan karakter, at den kan være ulovligt at dele den af hensyn til offeret.


Vi oplyser hverken sigtelse eller sted.

Helle Lundberg, Syd- & Sønderjyllands Politi


Onsdag sagde politiinspektør Kaj Nielsen, Syd- & Sønderjyllands Politi:

- Vi tager stærkt afstand fra, at man filmer vold og derefter lægger optagelserne ud offentligt – uanset om man kalder det skete Happy Slapping eller ej.

- Det hører selvklart ingen steder hjemme. Og vi foreslår forældre til teenagere at forklare dem om de alvorlige konsekvenser af både selve det skete og det, at man filmer og deler det med andre, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce