Annonce
Trekantområdet

Politiet har mistanke om påsat brand: Lejlighed i Vedelsgade undersøges nærmere

Sydøstjyllands Politi vil i løbet af onsdag undersøge, om en brand i en ubeboet ejendom tirsdag aften kan være påsat. Foto: Flemming Larsen
Branden i Vedelsgade i Vejle tirsdag aften kan være påsat. Politiet foretager nærmere undersøgelser i løbet af onsdagen.

Vejle: En brand i Vedelsgade tirsdag aften får et efterspil onsdag, når politiet vil foretage yderligere undersøgelser. Det skyldes, at der er fundet et arnested, som gør, at politiet har mistanke om, at der kan være tale om en påsat brand.

Forbipasserende alarmerede tirsdag politiet, fordi der så ud til at brænde i en lejlighed i Vedelsgade. Anmeldelsen skete klokken 19.26 og lød på, at det lignede brand på et bord.


Annonce

Branden har udviklet en masse sort røg. Den ramte lejlighed er helt sort, men det havde også bredt sig til de andre lejligheder i etageejendommen.

Jan Lehmann, indsatsleder, TrekantBrand


TrekantBrand rykkede ud med en sprøjte, en tankvogn, en stigevogn, otte mand plus en indsatsleder. Der var dog ikke så meget at gøre. Branden var stort set gået ud af sig selv, formentlig på grund af iltmangel.

- Ejendommen var ulåst, og nogen kunne have benyttet lejligheden til at opholde sig dér. Derfor sikrede vi os, at der ikke var nogen i ejendommen, og så luftede vi grundigt ud. Det var ikke på et bord, men på nogle stakke af flamingo, det brændte, og en af bunkerne var brændt godt ned. Det har udviklet en masse sort røg. Den ramte lejlighed er helt sort, men det havde også bredt sig til de andre lejligheder i etageejendommen, forklarer indsatsleder Jan Lehmann.

Lejlighederne i ejendommen var alle ubeboede, fordi den er under renovering.

Annonce
Kolding For abonnenter

Oprensning af åen forhindrer ikke oversvømmelser: - Vi kan grave åen fem meter dybere, uden at det vil gavne noget som helst

Annonce
Annonce
Annonce
EfB

En Esbjerg-dreng tjekker ud: EfB og Mathias Kristensen skilles efter denne sæson

Aabenraa

Præsten og politikeren fylder 50

Annonce