Annonce
Kolding

Politiet opgav søgning efter flugtbilist: Jagtede bil fra Haderslev til Kolding

Genrefoto: Mads Sandemann
Politiet ledte i et stykke tid efter en bilist, som var sluppet fra dem syd for Kolding. De fandt bilen, men måtte opgive personen, der havde kørt i den.
Annonce

Kolding/Haderslev: Sydøstjyllands Politi ledte onsdag aften efter en person syd for Kolding.

Omkring Haderslev foretog Syd- og Sønderjyllands Politi en rutinestandsning af en bilist, som åbenbart ikke var interesseret i at snakke. I hvert fald ønskede bilisten ikke at stoppe, og i stedet forsøgte vedkommende at køre fra politiet.

Det resulterede i en jagt nordpå ad motorvejen mod afkørslen Kolding S, hvor bilisten forsvandt i et industriområde.

- Vi har haft patruljebiler derude, og det er også lykkedes os at finde bilen. Men ikke personen. Og hvis føreren har haft noget, som han ikke skulle have, så er han nok også kommet af med det nu, siger Erik Lindholt, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Sagen blev derefter overdraget til Sydøstjyllands Politi, som fortsatte søgningen efter den eller de personer, som kørte i bilen.

Efter et stykke tid måtte de dog give op.

- Vi har desværre ikke rigtigt fundet ham. Vi må nok erkende, at det var ham, der trak det længste strå. Det giver ikke rigtigt mening at fortsætte med at lede dernede, som sagerne står lige nu, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Lars Grønlund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce