Annonce
112

Politiet på bar bund: Sko eksploderede midt under morgencigaretten

Politiet er på bar bund i en sag om en eksploderet sko. Arkivfoto: Colourbox
En medarbejder hos Carglass fik sig noget af et chok, da hans ene sko pludselig eksploderede.

Rødekro: En medarbejder hos Carglass i Brunde ved Rødekro var tirsdag morgen udsat for en meget usædvanlig hændelse. Mens den unge mand var i gang med sin morgencigaret, begyndte der at ske underlige ting i hans ene sko. Det kulminerede med en form for eksplosion, hvor skoen fløj af, og skoens stålkappe blev efterfølgende fundet i et træ.

Politiet aner ikke, hvad der er sket.

- Der er muligvis sket en eller anden form for selvantændelse, men vi ved det ikke, siger politikommissær Thomas Berg fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Ifølge politiet kom den unge mand ikke alvorligt til skade, men han fik mindre skader på sin fod.

Politiet tog sagen meget alvorlig og forsøgte på flere måder at få opklaret mysteriet.

- Vi har været i kontakt med forskellige eksperter. Det gælder blandt andet en kemikalieekspert, og vi havde også hunde ude at dufte på stedet, men vi aner simpelthen ikke, hvad der er sket, siger Thomas Berg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Esbjerg

Narkoman filmede sadistisk vold og voldtægt: Da han blev afsløret, forsøgte han at hænge sig, men endte som dybt hjerneskadet

Annonce