Annonce
forside

Politiet rykker tættere på Stenderup-røvere

Har du set denne mand, kontakt Sydøstjyllands Politi på 1-1-4. Politiet mener, at det er den samme, som begik røveri både i februar og i september. Foto: Politi.dk

Politiet har fået fire nye henvendelser med tip om, hvem røverne mod Min Købmand i Stenderup-Krogager kan være. Politiet mener, at det er de samme.

Annonce

Stenderup-Krogager: Politiet beder nu borgerne om hjælp til at fange den røver, som den 16. februar begik røveri mod Min Købmand i Stenderup-Krogager. Efter at have nærstuderet overvågningsvideoen er man kommet frem til, at der er tale om den samme røver, som i september begik et lignende røveri mod købmanden.

I løbet af det seneste døgn har politiet fået fire nye henvendelser, som man arbejder videre med.

- Vi tror det er den samme. Han har samme beklædning, samme statur og krævede begge gange at få cigaretter. Bilen er godt nok en anden, men vi tror, det er samme gerningsmand, og vi tror, at der er nogen, der genkender ham, siger efterforskningsleder Carsten Thostrup.

Den 12. september 2016 ankom gerningsmanden sammen med en medgerningsmand til butikken i en sort VW Golf 3 med soltag og alufælge.

Den 16. februar 2017 ankom gerningsmanden ligeledes med en medgerningsmand, men denne gang i en blå/sort Seat Cordoba, modelperiode fra omkring 2000-2005. Det var medgerningsmanden, der var fører af bilen.

Annonce

Har du set ham her

Røveren beskrives som en mand på 20-30 år, 180-190 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført en sort Fred Perry cardigan med lynlås og hvide striber på ærmerne samt logo på venstre side af brystet.

Han var herudover iført grå cargobukser, sorte Nike-sko med hvidt logo og hvid sål samt grå tynde arbejdshandsker. Under cardiganen bar han formentlig en FC Barcelona spillertrøje.

Gerningsmanden var maskeret med sort klæde for munden, sort hue og solbriller med blå spejlrefleks glas. Med sig havde han en grå sportstaske og var bevæbnet med en sort pistol.

Ved røveriet den 12. september 2016 bar gerningsmanden stort set samme beklædning.

Kan du genkende gerningsmanden på billederne fra overvågningskameraet, eller har du i øvrigt oplysninger, der kan bringe Sydøstjyllands Politi nærmere en opklaring, så kontakt politiet på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce