Annonce
forside

Politiet rykker tættere på Stenderup-røvere

Har du set denne mand, kontakt Sydøstjyllands Politi på 1-1-4. Politiet mener, at det er den samme, som begik røveri både i februar og i september. Foto: Politi.dk

Politiet har fået fire nye henvendelser med tip om, hvem røverne mod Min Købmand i Stenderup-Krogager kan være. Politiet mener, at det er de samme.

Stenderup-Krogager: Politiet beder nu borgerne om hjælp til at fange den røver, som den 16. februar begik røveri mod Min Købmand i Stenderup-Krogager. Efter at have nærstuderet overvågningsvideoen er man kommet frem til, at der er tale om den samme røver, som i september begik et lignende røveri mod købmanden.

I løbet af det seneste døgn har politiet fået fire nye henvendelser, som man arbejder videre med.

- Vi tror det er den samme. Han har samme beklædning, samme statur og krævede begge gange at få cigaretter. Bilen er godt nok en anden, men vi tror, det er samme gerningsmand, og vi tror, at der er nogen, der genkender ham, siger efterforskningsleder Carsten Thostrup.

Den 12. september 2016 ankom gerningsmanden sammen med en medgerningsmand til butikken i en sort VW Golf 3 med soltag og alufælge.

Den 16. februar 2017 ankom gerningsmanden ligeledes med en medgerningsmand, men denne gang i en blå/sort Seat Cordoba, modelperiode fra omkring 2000-2005. Det var medgerningsmanden, der var fører af bilen.

Annonce

Har du set ham her

Røveren beskrives som en mand på 20-30 år, 180-190 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført en sort Fred Perry cardigan med lynlås og hvide striber på ærmerne samt logo på venstre side af brystet.

Han var herudover iført grå cargobukser, sorte Nike-sko med hvidt logo og hvid sål samt grå tynde arbejdshandsker. Under cardiganen bar han formentlig en FC Barcelona spillertrøje.

Gerningsmanden var maskeret med sort klæde for munden, sort hue og solbriller med blå spejlrefleks glas. Med sig havde han en grå sportstaske og var bevæbnet med en sort pistol.

Ved røveriet den 12. september 2016 bar gerningsmanden stort set samme beklædning.

Kan du genkende gerningsmanden på billederne fra overvågningskameraet, eller har du i øvrigt oplysninger, der kan bringe Sydøstjyllands Politi nærmere en opklaring, så kontakt politiet på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Venstre genvalgte formanden

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Kolding

Formand vil rulle udskældt besparelse tilbage: - Ældre skal bevare muligheden for at spise sammen

Annonce