Annonce
112

Politiet søger oplysninger om traktortyverier

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

HØJER/GÆRUP/SKÆRBÆK: Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker i øjeblikket, om der er sammenhæng mellem en stribe af indbrud og brugstyverier, som har fundet sted over weekenden. Fællesnævneren er traktorer.

De seneste to tyverier i rækken fandt sted søndag. Søndag klokken 08.56 fik Syd- og Sønderjyllands Politi anmeldelse om tyveriet af en John Deere 7820 fra 2007. Traktoren, der repræsenterer en værdi på omkring 400.000 kroner, blev stjålet fra en lade på Emmerlevvej ved Højer. Traktoren havde registreringsnummeret UK 997 på gerningstidspunktet:

- Vi er ved at finde ud af, om der er forbindelse til flere tyverier, for senere søndag blev der stjålet en halmvogn på Gærupvej i Gærup, ligesom vi også har kig på, om der er forbindelse til flere indbrud i området hen over weekenden, forklarer politikommissær Jens Peter Rudbeck fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Tyveriet af halmvognen i Gærup blev anmeldt søndag klokken 11.14. Den er aluminiumsfarvet og har en værdi på cirka 25.000 kroner, oplyser politiet.

Annonce

Håber på tips

Lørdag blev der også stjålet en traktor her på egnen, men den er siden fundet igen, lyder det fra politiet. Lørdag morgen var den nemlig gal på en adresse på Tøndervej ved Skærbæk, hvor en Massey Ferguson 3085 blev stjålet.

Derfor søger politiet efter oplysninger fra folk, der må have set eller hørt noget mistænkeligt:

- Vi håber på at få tips fra nogen, der eventuelt har set eller hørt noget. Vi har oplysninger om, at fire unge på scootere kan have en tilknytning, men vi hører selvfølgelig gerne nærmere, hvis nogen skulle have set eller hørt noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce