Annonce
Vejen

Motorvej genåbnet: Stor genstand knuste soltag og bagrude på bil

Foto: Local Eyes

Skanderborg: Østjyske Motorvej blev torsdag eftermiddag totalt spærret mellem afkørsel 51 Skanderborg N og afkørsel 52 Skanderborg V. Det oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi Jørn Bystrup.

Afspærringen skyldtes, at en stor genstand omkring klokken 14.40 ramte en bil, der var på vej under motorvejsbroen på Låsbyvej.

Bilen blev ført af en 56-årig mand fra Vejen. Både soltaget og bagruden blev knust, og også bagklappen fik store skader. Heldigvis kom føreren ikke noget til.

Manden var på vej i sydgående retning og kørte chokeret fra ved afkørsel 52, hvorefter han kontaktede politiet.

Både Østjyske Motorvej og Låsbyvej blev spærret, mens politihunde afsøgte området. Afspærringen blev ophævet omkring klokken 17.25.

Der blev dog ikke fundet nogen genstand på stedet. Sydøstjyllands Politi oplyser torsdag aften, at der sandsynligvis vil blive foretaget en ny eftersøgning i området

Politiet hører gerne fra vidner i sagen. Har man oplysninger, kan man ringe på 114.

Annonce
Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Kom og få et konfirmationssæt

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Annonce