Annonce
Vejen

Politiet takker venligt nej til gratis pizza

De første 10-12 gratis pizzaer gik rask over disken, efter at Indehaverne af Vejen Stenovns Pizza Serkan Oral og Ömer Yesilirmak i den forgangne uge opfordrede til, at blandt andre politibetjente kunne få pizzaer kvit og frit. Foto: Martin Ravn Foto: Martin Ravn
Som offentlig myndighed må politiet ikke modtage gratis pizzaer eller andre gaver. Syd og Sønderjyllands Politi takker pænt nej til Vejen Stenovns Pizza.
Annonce

Vejen: Et pizzeria i Vejen har tilbudt politiet gratis pizza for at påskønne den ekstraordinære indsats i forbindelse med udbruddet af coronavirus.

”Men da vi ikke må modtage gaver, takker vi venligt nej”.

Sådan lyder det venligt, men bestemt fra Syd- og Sønderjyllands Politi, efter at blandt andre Vejen Stenovns Pizza som beskrevet i JydskeVestkysten søndag har tilbudt, at medarbejdere fra blandt andre fra politiet kan hente gratis pizza resten af måneden.

Indehaverne af Vejen Stenovns Pizza Serkan Oral og Ömer Yesilirmak skrev således følgende opfordring på pizzeriaets hjemmeside:

”Som et stort tak til alle de modige læger og sygeplejersker og politi vil vi hos Vejen Stenovns Pizza gerne sørge for at I kan få noget mad efter en lang arbejdsdag. Del budskabet og lad os sammen passe på dem, der passer på os.”

Syd- og Sønderjyllands Politi sætter stor pris på tanken bag initiativet, at påskønne, at politiet og andre offentligt ansatte yder en ekstraordinær indsats i forbindelse med det aktuelle udbrud af coronavirus/covid-19. Men politiet har venligt meddelt indehavere af pizzeriaer, at det ikke kan tage imod tilbuddet.

- Baggrunden herfor er, at politiet som offentlig myndighed ikke må modtage gratis pizzaer eller andre gaver. Vi ønsker ikke at virke utaknemmelige og er glade for tanken, der ligger bag, men vi må venligt takke nej til tilbuddet, oplyser chefpolitiinspektør Bjarne Sørensen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce