Annonce
Nordtyskland

Politiet tror: Mor og søns selvmord kan være gigantisk fupnummer

Politiet har taget det helt usædvanlige skridt at offentliggøre et foto af den forsvundne kvinde og hendes søn. Privatfoto.
Mor og otte-årig søn forsvandt natten til mandag i vadehavet. Politiet gik først ud fra dobbelt selvmord, men formoder nu, at familien kan være gået under jorden.
Annonce

BRUNSBÜTTEL: Natten til mandag forsvandt en 41-årig kvinde og hendes otte-årige søn i Vadehavet ud for Brunsbüttel i det sydvestlige Slesvig-Holsten. Myndighederne var i første omgang overbevist om, at der var tale om et selvmord, hvor moderen havde taget sønnen med i døden i bølgerne. Nu har politiet ændret opfattelse. Muligvis er der tale om et gigantisk bluff, hvor den 41-årige blot har foregøglet sin egen og sønnenes død for at taget fat på en ny tilværelse under en ny identitet.

Politiet har derfor taget det helt usædvanlige skridt at offentliggøre et billede af den forsvundne kvinde og den otte-årige dreng. Det ville normalt ikke ske, hvis man havde mistanke om en familietragedie.

Ifølge politiet i Heide er der tegn på, at kvinden slet ikke er død, men er gået under jorden. Det skriver mediehuset SHZ.

Den 41-åriges 19-årige datter slog natten til mandag alarm, efter hendes mor havde fortalt om sine selvmordsplaner. Under en storstilet eftersøgning blev flere af kvindens og den otte-årige drengs beklædningsgenstand fundet på en høfde i vadehavet. Myndighederne gik derfor ud fra, at begge var omkommet i bølgerne. Nu tyder noget på et ganske andet udfald.

Den psykisk ustabile kvinde råder ifølge familien over tilstrækkelig mange midler til at starte på en frisk med en ny identitet.

Den 19-årige datter brød sammen efter episoden og befinder sig i lægelig behandling.

Endnu er der ingen spor efter hverken den 41-årige kvinde eller hendes otte-årige søn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce