Annonce
Tønder

Politiet undersøger voldtægts-anmeldelse i Tønder by

Modelfoto: Palle Herløv

Tønder Festival: Politiet modtog fredag morgen klokken 05.50 en anmeldelse fra en kvinde.

Politiet er i øjeblikket sparsomme med oplysningerne, da afhøringen af kvinden er i gang, og de kan derfor ikke bidrage med mange oplysninger.

- Det er en anmeldelse, der sandsynligvis er i forbindelse med Tønder Festival. Man hvad der præcis er sket, det ved vi ikke endnu. Vores afdeling for personfarlige hændelser er i gang med at tale med kvinden omkring anmeldelsen, fortæller politikommisær Thomas Berg fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Om det er en voldtægt, kan politiet ikke bekræfte på nuværende tidspunkt.

- Det er svært at sige, hvad der helt præcis er sket, når vi ikke har talt færdigt med kvinden, men vi behandler det i hvert fald, som var det en voldtægt.

Senere fredag kunne politiet supplere med følgende udtalelse:

- Syd- og Sønderjyllands Politi modtog klokken 05.50 en anmeldelse om, at en 26-årig kvinde havde været udsat for voldtægt i forbindelse med, at hun havde været til stede i nattelivet i Tønder by. Kvinden er ikke fra lokalområdet. Kvinden er blevet lægeundersøgt, og er også blevet afhørt. Men da der er tale om en verserende sag, kan vi i øjeblikket ikke udtale os yderligere.

Annonce

Bekymrede festivalfolk

Tidligt på dagen var der tvivl om, hvorvidt den formodede voldtægt havde fundet sted på Tønder Festival. I den forbindelse udtalte aministrerende direktør for Tønder Festival, Bert Schultz, følgende:

- Vi er naturligvis bekymrede, og vil rigtig gerne have styr på, hvad der præcis er sket, og om det overhovedet er sket på festivalens område. Men lige nu ved vi kun det, som politiet oplyser.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Agnes er dybt skuffet over flyerstatning: Det er fuldstændig uanstændigt

Sønderborg

Jobcenter på charmeoffensiv

Danmark

Endelig plan for millionerstatning er landet: Støjramte F-35-naboer kan få 70.000 kroner i hånden

Danmark

Lokal V-politiker trodser eget parti: Raser mod kompensationsmodel til kampfly-naboer

Annonce