Annonce
Trekantområdet

Politiet undersøger sagen: Bilist forsøgte muligvis at påkøre fodgænger på Vardevej

En bilist var formentlig helt bevidst om sine handlinger, da vedkommende kørte op på fortovet på Vardevej mandag morgen i forsøget på at ramme en forgænger. Sagen undersøges nu af politiets bilinspektør. Foto: Mette Mørk

Vejle: En politipatrulje var mandag morgen forud for klokken 08.30 kørt en tur til Vardevej, hvor en bil var blevet parkeret til ulempe for trafikken.

- Betjentene på stedet hører så et mindre brag kort derfra og kan konstatere, at en personbil er kørt op på fortovet, og at en person også er ramt, fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, Jeppe Thranum.

Sagen bliver nu undersøgt, da man mistænker bilisten for at have forsøgt at påkøre fodgængeren med vilje.

Annonce

- Vi er nødt til at foretage undersøgelser med bilinspektør på stedet for at sikre, at vi får belyst sagen i tilstrækkelig grad, fortæller vagtchefen og tilføjer, at føreren af bilen er blevet anholdt i forbindelse med påkørslen.

Bilisten kørte op på fortovet med sådan en kraft, af en stensætning blev ramt og væltet. Foto: Mette Mørk

Der er blevet taget en blodprøve for at undersøge, om vedkommende var påvirket, ligesom han også skal afhøres til sagen.

Fodgængeren kom ikke noget alvorligt til ved påkørslen, men er alligevel blevet bragt til skadestuen for at blive undersøgt.

- Der er formentlig tale om en uoverensstemmelse mellem nogle folk imellem, men jeg kan udelukke, at det har med bander eller andre grupperinger at gøre, siger vagtchefen.

Opdateres...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Kongeskibet satte et kulinarisk punktum for 101 års genforening

Sport

En ærlig Kasper Hjulmand: Vi skulle aldrig være gået på banen igen med chokerede spillere

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sønderborg

Gense videoen: Dronningen holder reception på Kongeskibet i Sønderborg

Annonce