Annonce
Esbjerg

Politibetjente lagde ring om ejendom: Forvildet beboer truede nabo med jagtgevær

Politiet sendte en større politistyrke til en ejendom ved Esbjerg, hvor beboeren truede en nabo med et jagtgevær. Fotoet er ikke fra den aktuelle politiaktion. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
Politiet belejrede ejendom i halvanden time, men til sidst kom beboeren ubevæbnet ud af huset og blev anholdt.
Annonce

Artiklen er rettet, efter at politiets kommunikationsafdeling nu oplyser, at det var de ordinære politipatruljer og ikke indsatsstyrken, der gennemførte aktionen.

Esbjerg: Et større drama med skydevåben og en stor politiudrykning udviklede sig tirsdag aften på Grimstrup Hovedvej i Esbjerg Kommune.

To naboer var kommet i stridigheder, og det endte med, at en 25-årig mand truede sin nabo med et jagtgevær. Den rystede nabo slog alarm til politiet klokken 20.34, hvorefter en stor politistyrke samt en ambulance blev sendt til stedet.


Betjentene kunne se den bevæbnede mand "fare rundt i huset".

Fra artiklen


Den 25-årige nabo var ikke kommet noget til, da politiet nåede frem.

Betjentene kunne se den bevæbnede mand "fare rundt i huset" og afventede situationen ved at lægge en ring af betjente rundt om ejendommen. Der var tale om betjente fra de ordinære patruljer, hvoraf nogle er ekstra uddannet til at håndtere gerningsmænd med våben, ligesom nogle er særligt uddannede til indtrængning i ejendomme.

Efter godt halvanden time kom manden ud af huset uden våben, og han blev anholdt klokken 22.10.

Den 25-årige vestjyde er nu til afhøring hos politiet, der vurderer hans sindstilstand og straf-egnethed, fordi manden muligvis skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling for personfarlig kriminalitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce