Annonce
Regionalt

Politiets vagtchef melder om stille weekend: Er det coronaens skyld?

Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

Sydjylland: Allerede lørdag aften tweetede vagtchefen fra Syd- og Sønderjyllands Politi om en stille dag på arbejde. Og søndag kunne han mere eller mindre gentage sig selv:

- Der har været virkelig stille i dag. Vi har nogle kommuner, hvor der ikke er sket noget som helst, fortæller vagtchef Ole Aamand fra Syd- og Sønderjyllands Politi søndag aften.

Syd- og Sønderjyllands Politikreds dækker Esbjerg, Haderslev, Sønderborg, Tønder, Varde, Vejen og Aabenraa Kommuner.

Selvom de nye corona-restriktioner først træder i kraft mandag, så har Ole Aamand en formodning om, at den stille weekend kan hænge sammen med skærpelsen af forsamlingsforbuddet.

- Måske folk allerede er begyndt at isolere sig derhjemme lidt igen. Vi oplevede i hvert fald det samme i foråret, da forsamlingsforbuddet blev indført. Der blev der godt nok også stille, lyder det fra vagtchefen, der også har bemærket, at flere og flere ude i samfundet allerede er begyndt at benytte sig af mundbind på offentlige steder, selvom det påbud først træder i kraft torsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

DBU-formand genvalgt

Haderslev

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Regionalt

En af de største stigninger nogensinde: Men i Syd- og Sønderjylland falder smitten fortsat de fleste steder

Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Annonce