Annonce
Tønder

Politiker "lettere overrasket" over sagsforløb

Naboen til den ulovlige mølle i Kærbølling, Jan Reschefski, har gentagne gange gjort kommunen opmærksom på den ulovlige mølle. Han er sammen med hustruen voldsomt generet af både støj og skyggekast. Foto: Uwe Iwersen
Annonce

KÆRBØLLING. En af dem, der har læst redegørelsen om sagsforløbet, og som efterfølgende er mere overrasket end imponeret, er Liberal Alliances medlem af kommunalbestyrelsen, Claus Hansen, Løgumkloster.


Jeg synes det pudsigt, at der åbenbart er tre-fire medarbejdere og en chef, der er ind over sagen, og pludselig har alle glemt den.

Claus Hansen, medlem af kommunalbestyrelsen og økonomiudvalget for Liberal Alliance, Løgumkloster


- Umiddelbart er jeg lettere overrasket. Hvorfor kører man ikke i 2016 ud for ved selvsyn at konstatere, hvad denne sag handler om. Så ville man havde set en mølle, hvor vingefanget er tre gange så stort, som hvad der er givet tilladelse til, påpeger Claus Hansen.

Annonce

I byrådssalen?

Han er ligeledes ikke imponeret over, at sagsbehandlingen tilbage i 2016 lige pludselig gik i stå.

- Jeg synes det er pudsigt, at der åbenbart er tre-fire medarbejdere og en chef, der er ind over sagen, og pludselig har alle glemt den. Men jeg er da glad for, at direktøren for området åbenbart har taget sagen til sig nu. Det vil jeg læne mig op ad, og forventer så på et tidspunkt at få en endelig redegørelse over, hvad sagen er mundet ud i. Hvis den så ikke er tilfredsstillende, så er yderste konsekvens at rejse sagen i kommunalbestyrelsen jo til stede, siger Claus Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Konfirmationer aflyst for anden gang: - Det er så synd for dem, som det næsten kan være

Annonce