Annonce
Sydjylland

Politiker taler ud om sex-skandale: - Der er ikke nogen, der er blevet tvunget til noget

Per Zeidler blev i november afsløret i at arrangere gangbang-sexorgier af Århus Stiftstidendes journalister. Foto: Jens Thaysen

Den tidligere kommunalpolitiker i Syddjurs Per Zeidler giver for første gang sin version af gangbang-orgierne i forsamlingshus ved Vejle, der fældede ham som politiker.

SYDDJURS: Det gav genlyd i hele Danmark, da Aarhus Stiftstidende i november kort før kommunalvalget kunne afsløre, at medlem af byrådet i Syddjurs Kommune og formand for kommunens familieudvalg Per Zeidler i stedet for at passe sit byrådsarbejde brugte tiden på at arrangere gangbang-orgier og skaffe piger til seancerne.

I et forsamlingshus i Ammitsbøl ved Vejle kunne mænd for den nette sum af 2.400 kroner - ifølge annonceopslaget på internetsiden Annoncelight.dk - få hele arrangementspakken, som inkluderede alle tre timer inklusiv analsex og sex uden kondom.

Efter avisens afsløringer tog Per Zeidler sygeorlov og forlod efterfølgende politik.

Siden har han ikke optrådt offentligt - men det sker i aften i DR2s temalørdag "Når pikken bestemmer" klokken 20.55. Forud for temalørdag-udsendelsen har DR P4 Østjylland talt med den tidligere lokalpolitiker.

Det skriver DR på hjemmesiden.

- I mit tilfælde var det ikke noget med, at "pikken bestemmer", men jeg ville gerne frem og fortælle lidt om den rigtige historie. For mig har det handlet om at kunne organisere noget i forhold til mænd og kvinder i et lokalt forum, som har været sex-events, udtaler han til DR.

Annonce
- Jo, det er mig, tilstod Per Zeidler, da Stiftens journalister dokumenterede over for ham, at Zeidler havde været tilstede ved endnu et gangbang-orgie. Foto: Jens Thaysen

Lysten drev værket

Ifølge Per Zeidler selv, arrangerede han ikke eventene for at tjene penge, men fordi han havde lyst.

- Med den udvikling, jeg har haft på det seksuelle område, kom jeg i kontakt med nogle mennesker, som gjorde det her, for jeg syntes, det var spændende og udfordrende. Og så viste det sig rent faktisk, at jeg var god til at skabe tillid mellem kvinderne, der deltog, og også de mandlige deltagere, fortæller han til DR.

Per Zeidler forklarer selv, at ingen kvinder er blevet udnyttet. Han afviser også at han har presset kvinderne til noget, de ikke selv kunne styre.

- Jeg ved godt, at en overskrift, der siger, at man udnytter unge kvinder, sælger bedre end at fortælle om en på 45, der har været til gang bang. Det her har været studerende, det har været lægesekretærer, lærere på skoler, sygeplejersker. Det har været hele spektret af det danske samfund af kvinder, siger han til DR og tilføjer:

- Der er ikke nogen, der er blevet tvunget til noget. Alt har været frivilligt på alle tænkelige måder, og alt er blevet fulgt op med sikkerhed i forhold til de enkelte kvinders deltagelse.

Føler sig hængt ud

Per Zeidler er i dag sigtet af Østjyllands Politi for rufferi og har hårdt brug for en afklaring, fortalte ex-politikerens advokat til Århus Stiftstidende tidligere på måneden.

Per Zeidlers advokat sagde ved den lejlighed, at Zeidler føler sig udstillet i medierne i forbindelse med den opsigtsvækkende sag om blandt andet et sexorgie i et forsamlingshus.

- Per Zeidler føler, at han uretmæssigt er blevet hængt ud i medierne. Omtalen har fået store personlige konsekvenser for ham, fortalte Henrik Garlik Jensen.

Skilt fra konen, men fortryder ikke sexorgierne

I DR2s temalørdag "Når pikken bestemmer" fortæller han, at hans liv siden Århus Stiftstidendes afsløringer har været præget af kaos. Han er blevet skilt og har mistet kontakten til sine to voksne børn.

- Jeg har ikke boet hjemme siden 12. november. Der, hvor jeg bor nu, er niende sted, jeg har boet. Jeg har både boet i min bil, i shelters, air-bnb og ved gode venner. Det har været ganske forfærdeligt meget af tiden, for jeg har været meget alene og meget ensom, siger han til DR.

Men han fortryder ikke sexorgierne, understreger han over for DR Nyheder:

- Det eneste, jeg fortryder, er ikke, at vi har arrangeret de her private gang-bangs, men jeg angrer virkelig meget, at min hustru og mine børn har skullet slæbes igennem mediemøllen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvad skal vi med 1. maj?

Statsminister Mette Frederiksen (S) leverer indirekte det måske bedste bevis for, at den traditionelle fejring af arbejdernes internationale kampdag den 1. maj enten bør afskaffes eller finde en anden form: Socialdemokratiets formand stiller ikke op i Fælledparken på denne dag. Epicentret for den danske arbejdskamp, der hvor Louis Pio under Slaget på Fælleden den 5. maj 1872 blev arresteret i sit forsøg på at opnå bedre forhold for landets arbejdere, lige præcis dér ønsker formanden for Socialdemokratiet ikke at stille op. Vi ved godt, at det er hendes og regeringspartiets nærmest maniske trang til at kontrollere og polere virkeligheden, der har været udslagsgivende. For hun vil utvivlsomt, som i øvrigt forgængerne Helle Thorning-Schmidt og Poul Nyrup Rasmussen fra samme parti har oplevet det, blive udsat for larmende protester af enhver art og måske endda overdøvet for rullende kameraer, og det passer dårligt ind i den socialdemokratiske selviscenesættelse. Men det er også et stærkt tegn på, at den vigtigste kamplads for landets arbejdere altså ikke betyder alverden for statsministeren og i hvert fald ikke nok til at blive skrevet i hendes kalender på netop denne dag. I det hele taget er det på tide at kigge med friske øjne på 1. maj, der for manges vedkommende er indskrevet i overenskomsten som en hel eller en halv fridag. For ser man på tilstrømningen til denne dag landet over, er den både aftagende og aldrende. Med god grund. De store afgørende sejre for arbejdstagerne blev vundet for mange år siden; arbejdstidens nedsættelse, lønnet ferie, fem dags arbejdsuge og meget andet har været virkelighed i mange år. De historiske kampe er fortid, fordi arbejdsmarkedet har ændret sig, og den manglende tilslutning skal blandt andet findes i, at man i fagbevægelsen febrilsk klamrer sig til en stråmandsmodsætning, der ikke længere findes mellem arbejdsgivere og arbejdstagere. Det kan folk godt gennemskue. 1. maj i sin nuværende form har overlevet sig selv, der er behov for nytænkning.

Kolding

Sandsække stilles nu klar til de næste dages regnvejr: Skal forhindre nye oversvømmelser

Kolding

Sluse, pumpe og p-pladser til regnvand er klar i Kolding om tre-fire år

Annonce