Annonce
Nordtyskland

Politikere frygter totalt trafikkaos ved Kruså-grænsen

Allerede nu er presset på overgangen ved Kruså voldsomt på grund af den skærpede, danske kontrol. Hvis der nu også skal gennemføres et stort vejarbejde på Flensborgs omfartsvej, bryder trafikken sammen, frygter byrådsmedlemmer fra Flensborg. 
Annonce

I Flensborg frygter man trafikkaos, hvis et stort vejarbejde bliver sat i gang på byens omfartsvej, samtidig med at de danske myndigheder kontrollerer indrejsen meget nøje.

- På grund af de danske indrejseregler har vi allerede dagligt lange køer ved grænseovergangen. Hvis der nu kun bliver et spor i hver retning på B200 er det ikke muligt for redningskøretøjer at nå frem til en eventuel ulykke, fordi flere til- og frakørsler også bliver spærret, siger Karsten Sörensen fra den konservative CDU-gruppe i Flensborgs byråd i en pressemeddelelse.

B200 fører frem til grænseovergangen i Kruså.

Mellem Wassersleben (Hotel an der Grenze) og frakørsel Duburg skal hele den den nordgående vejbane spærres fra den 3. august og frem til midten af september. Bilister undervejs mod Danmark bliver i stedet ledt over i det modgående spor, hvor der så kun står en vejbane til rådighed i begge retninger.

CDU i Flensborg beder de slesvig-holstenske vejmyndigheder om at genoverveje planerne på grund af den aktuelle situation ved grænsen. En eventuel løsning kunne ifølge partiet være, at Danmark åbner overgangen i Padborg døgnet rundt i stedet for som nu kun at tillade indrejse mellem klokken syv og 23. Det ville tage lidt af presset af omfartsvejen. I modsat fald bør vejarbejdet udskydes, skriver partiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce