Annonce
Aabenraa

Politikere tager omdiskuteret trafik-sag op: Det tyder på, vi kan gøre det bedre

Tom Perlewitz og Søren Poulsen får en snak med skoleleder Jens Boddum. Siden er chaufførerne i minibusserne blevet bedre til at undgå at køre ad Slipskoven, når trafikken tillader det. Arkivfoto: Claus Thorsted
Sagen om travl trafik, som kører gennem den stille parcelhusvej Slipskoven i Kruså, når elever på Fjordskolen transporteres frem og tilbage, tages nu op politisk.
Annonce

Kruså: Slipskoven kommer nu på den politiske dagsorden.

For en lille måned siden stod to beboere på vejen, Tom Perlewitz og Søren Poulsen, frem i avisen og kritiserede, at minibusser, der transporterer elever til og fra den nye Fjordskolen i Kruså, bruger Slipskoven som gennemkørsel. Det har betydet en stor stigning i trafikken på den ellers stille parcelhusvej.

Sagen skal nu drøftes på næste møde i teknik- og miljøudvalget, som finder sted i januar.

- Jeg har skrevet på min huskeliste, at vi skal have diskuteret sagen på formødet, når jeg og næstformanden i udvalget skal planlægge næste dagsorden sammen med forvaltningen, siger udvalgsformand Arne Leyh Petersen (DF).

Det betyder, at sagen kommer med til næste udvalgsmøde enten som direkte sag eller som en orienteringssag.

- Så kan vi se, om der er noget, vi kan gøre bedre. Det tyder det måske på, at vi kan, siger udvalgsformanden, hvis to partifæller, Jane Thorgeirsson og Ejler Schütt, begge har plæderet for en løsning på problemet.

- Vi har selvfølgelig lyttet til kritikken, og derfor tager vi den op, siger Arne Leyh Petersen.

Rom blev jo ikke bygget på en dag, og generelt er de blevet bedre til det.

Tom Perlewitz

Annonce

Det er blevet bedre

Da JydskeVestkysten besøgte vejen i november, talte avisen også med skoleleder på Fjordskolen, Jens Boddum. Han og de to utilfredse beboere på Slipskoven nåede frem til en form for mindelig - men midlertidig - løsning, sådan at skolelederen vil råde chaufførerne til at undgå at køre ad Slipskoven, hvis trafikforholdene tillader det.

Og siden er det faktisk blevet bedre, fortæller Tom Perlewitz.

- En del busser dog stadig at køre ad Slipskoven, selvom der er frit ved Åbjerg-udkørslen. Men Rom blev jo ikke bygget på en dag, og generelt er de blevet bedre til det, lyder det.

Han har været i kontakt med både borgmester Thomas Andresen (V) og Arne Leyh Petersen, efter han og Søren Poulsen gik til avisen.

- Det var det, jeg havde håbet. Lige nu afventer vi spændt, hvad der kommer ud af det, siger Tom Perlewitz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Det skal nok gå gutter

Esbjerg

Nyt boligprojekt smider lokal købmand på gaden: - Det gør selvfølgelig ondt

Annonce