Annonce
Esbjerg

Politikere tvunget ind i nabostrid i Hjerting

Annonce

Strid: Politikerne i Plan & Miljøudvalget er blevet blandet ind i en nabostrid på Vibevænget i Hjerting, der udadtil handler om ulovlig helårsbeboelse, men i virkeligheden bunder i en strid om store træer, havudsigt og ejendomsskatter.

Formanden for Vibevængets grundejerforening har på vegne af foreningen klaget over sin og kærestens nabo, Winnie Jepsen, fordi hun bor hele året i sit hus, der er et fritidshus:

»Problemet for os beboere her på Vibevænget er, at vi betaler for en høj herlighedsværdi; bl.a. i form af høje ejendomsskatter for at bo, hvor vi bor. Hvis beboerne i fritidshusene havde vist en vis samarbejdsvilje; såsom beskæring af træer og anden bevoksning således at alle på vejen kunne få en bedre udsigt, havde situationen måske været en anden«, skriver formand Lars Berthelsen blandt andet

Imidlertid har Winnie Jepsen, der har boet fast i fritidshuset i mere end 10 år og haft folkeregisteradresse der i hele perioden uden ballade med kommunen, nu fået dispensation til at bo i huset hele året. Det har politikerne afgjort med henvisning til hendes dårlige helbred.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Politiet efterlyser 30-årig kvinde

Annonce