Annonce
Billund

Sådan vil politikerne hjælpe foreningslivet på vej: Få en smagsprøve på alt det, de lokale foreninger tilbyder

Stephanie Storbank (V) håber, "Fritidsdage" kan virke som en hånd til foreningslivet, der har mistet mange medlemmer i coronaforløbet. Arkivfoto: Jacob Schultz
Kultur og Fritid har i samarbejde med en række foreninger i Billund Kommune udviklet konceptet "Fritidsdage i Billund Kommune".

Billund Kommune: Kultur- og fritidsafdelingen i Billund Kommune  har i samarbejde med en række foreninger i Billund Kommune udviklet konceptet "Fritidsdage i Billund Kommune", en slags åbent hus-arrangement for foreninger.

Fritidsdage kommer til at foregå i weekenden den 2.-3. oktober 2021 klokken 10.00-15.00 i hele Billund Kommune.

Vis jer frem

Har man som forenings- og fritidstilbud lyst til at gøre reklame for en eller flere af sine aktiviteter, kan man tilmelde dem programmet via Billund Kommunes hjemmeside frem til den 20. august.

Foreningsaktiviteterne kan både foregå ude på de specifikke lokationer, for eksempel ridecentre, spejderhuse, golfklub eller samle sig i haller, centre og på de omkringliggende udendørsarealer.

Der er ingen krav til aktivitetens varighed og indhold: Det kan være alt lige fra en time til flere dages aktiviteter. Det kan være en opvisning, kamp, koncert, stand eller en aktivitet, man kan deltage i.

Annonce

Hjælp

Fritidsdage er en del af unge- og kulturudvalgets hjælpepakke til foreningslivet. Allerede planlagte aktiviteter i perioden kan også tænkes ind som en aktivitet.

- Forhåbentlig vil borgerne opleve, at de på Fritidsdage møder en masse foreninger og fritidsaktiviteter, som de kan lade sig inspirere af og få lyst til at melde sig til efterfølgende. Med initiativer som Fritidsdage håber vi, at vi kan hjælpe foreningerne godt på vej på den anden side af alle restriktioner, så vi fortsat har et godt, bredt og alsidigt foreningsliv i Billund Kommune, siger Stephanie Storbank (V), formand for unge- og kulturudvalget i en pressemeddelelse.


Skulle der mod forventning ikke være nok forenings- og fritidstilbud, som tilmelder sig, kan vi ikke garantere, at Fritidsdage gennemføres

Rasmus Kaufmann


Annonce

Fælles program

Alle tilmeldte aktiviteter kommer med i et fælles program, der samles og udarbejdes af kultur- og fritidsafdelingen.

- Det har været både givende og inspirerende at udarbejde konceptet sammen med foreningerne. De er kendetegnet ved at være kreative og opfindsomme, og derfor håber vi også på, at mange foreninger vælger at tilmelde sig Fritidsdage med en masse forskellige aktiviteter.

- Konceptet for Fritidsdage er helt afhængig af, at foreningerne har lyst til at deltage og vise noget af alt det, de kan og står for. Skulle der mod forventning ikke være nok forenings- og fritidstilbud, som tilmelder sig, kan vi ikke garantere, at Fritidsdage gennemføres, siger områdechef Rasmus Kaufmann.

Frist for tilmelding af aktiviteter er søndag den 20. august.

Annonce
Debat For abonnenter

Kommentar: Selvfølgelig bliver Billund større - også med en motorvej

Danmark

Lørdagens coronatal: 749 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Linda er en af de irriterende pårørende: Datter på 70 insisterer på at blive hørt om sin mors behandling

Kolding For abonnenter

17-årige Seval står overfor et stort valg: Drømmer om det danske landshold, men har fået tilbud fra den tyrkiske landstræner

EfB

Ny kvinde i lægestaben: EfB med nødberedskab på bænken

Sønderborg For abonnenter

Arthur lod håret gro efter at have haft kræft tæt på livet: Nu lader han de lange lokker falde

Sydjylland For abonnenter

Lille Heidi forsvandt i den blå luft - stedfaderen blev senere fængslet for børnemishandling

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Billund

Ny cheftræner med legende-status: Mogens gør comeback

Aabenraa

Michael tog en maraton i Lillebælt: Svømmede fra Aabenraa til Assens på 14 timer

Danmark

Lørdagsbilister kan forvente trafikklumper og kødannelse

Kultur

Ventelisten til populær sauna vokser og vokser: - Jeg vil hellere end gerne åbne op

Kultur For abonnenter

Ny sommerserie med borgmesterkandidaterne om alt det, der ikke handler om politik: Villy Søvndals bedste oplevelse i en bil var, da ambulanceredderne sagde "nu er det veloverstået"

Sønderborg

Damerne strålede, skålede og skrålede

Annonce